Traplift voor rechte trap

Moeite hebben met traplopen is iets waar steeds meer Nederlanders mee te maken krijgen. Voor die mensen is een traplift een goede oplossing die jarenlang mee kan. Als u benieuwd bent wat een traplift voor uw rechte trap ongeveer zou kosten, neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Handicare’s trapliften voor rechte trappenman_met_rechtelift.png

Bij Handicare hebben we altijd te maken met verschillende typen klanten die ook allemaal verschillende behoeften hebben. Daarom hebben we verschillende typen trapliften voor rechte trappen, allemaal met verschillende onderscheidende eigenschappen. Onze rechte trapliften:

  • Handicare Simplicity: met de Handicare Simplicity betaalt u lage aanschafkosten voor uw traplift, zonder dat dit afbreuk doet aan uw veiligheid;
  • Handicare Simplicity+ : de Simplicity + is de voordelige Handicare Simplicity gecombineerd met het comfort van automatische functies;
  • Handicare 1000: de Handicare 1000 is onze traplift voor de rechte trap die zelfs op de allersmalste trappen past. Daarnaast is de trap ook geschikt voor buitengebruik;
  • Handicare 1000XXL: deze traplift is geschikt voor mensen met overgewicht.

De prijs van een traplift voor een rechte trap

Geen enkele trap is hetzelfde, dat betekent dus ook dat geen enkele traplift hetzelfde is. We kunnen dus ook geen vaste prijs per type rechte traplift vaststellen. Wel weten we dat de prijzen voor rechte trapliften beginnen bij ongeveer € 2.795.- (inclusief BTW).

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Als u toch graag wilt weten wat een traplift op uw rechte trap zou kosten, dan kunt u vrijblijvend advies aanvragen bij een adviseur van Handicare. Deze adviseur zal bij u thuis langskomen en u precies vertellen wat uw traplift zal gaan kosten. Daarnaast kan hij met onze speciaal ontwikkelde Handicare Vision app bekijken hoe een traplift er op uw trap uit zou zien!

Vragen voor Handicare?

Als u vragen heeft over één van de trapliften van Handicare, neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 072 75 111 55 .

Blog


Verschillen tussen trapliften: Welke is het meest geschikt voor u?

Stoeltrapliften, platformtrapliften en mobiele trapliften: wat zijn het en ...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp