Traplift Amsterdam

Op zoek naar een leverancier voor traplift Amsterdam? U hoeft niet meer verder te zoeken. Handicare Trapliften biedt u alle service die u nodig heeft.

Trapliftleverancier in elke regio

Voor trapliften in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard maar onze specialisten zijn te vinden door heel Nederland. 

Trapliften met bochten of een rechte traplift?

Het grootste deel van alle trappen in woningen in Nederland heeft één of meerdere bochten. Handicare Trapliften heeft diverse modellen trapliften beschikbaar die geschikt zijn voor deze trappen. Rechte trappen slaan wij echter ook niet over. Ook voor dit type trap hebben wij verschillende modellen in ons assortiment.  

Traplift uitproberen?

Bent u woonachtig in Amsterdam? Dan zit u bij ons in de buurt! Voordeel is dat u gemakkelijk langs kan komen in onze showroom om onze trapliften uit te proberen. De showroom bevindt zich in onze fabriek. U kunt voor elk type trap een voorbeeld bekijken en deze uitproberen. Zo kunt u goed kijken wat u het beste bevalt.

Besparen op uw traplift in Amsterdam?

Bij Handicare Trapliften is het ook mogelijk om tegen aantrekkelijke tarief een traplift te huren of tweedehands aan te schaffen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Bij u thuis in Amsterdam een afspraak maken?

Wilt u in uw vertrouwde omgeving in gesprek gaan over trapliften in Amsterdam? Onze adviseurs komen graag bij u langs. Zij kunnen dan meteen uw situatie bekijken en inmeten waar de traplift moet komen. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een brochure aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Blog

image of Spectaculaire trappen03 januari 2017Spectaculaire trappenTraplopen is niet de meest favoriete bezigheid van iedereen. Bij deze spect...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp