Traplift Amsterdam

Op zoek naar een leverancier voor traplift Amsterdam? U hoeft niet meer verder te zoeken. Handicare Trapliften biedt u alle service die u nodig heeft.

Trapliftleverancier in elke regio

Voor trapliften in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard maar onze specialisten zijn te vinden door heel Nederland. 

Trapliften met bochten of een rechte traplift?

Het grootste deel van alle trappen in woningen in Nederland heeft één of meerdere bochten. Handicare Trapliften heeft diverse modellen trapliften beschikbaar die geschikt zijn voor deze trappen. Rechte trappen slaan wij echter ook niet over. Ook voor dit type trap hebben wij verschillende modellen in ons assortiment.  

Traplift uitproberen?

Bent u woonachtig in Amsterdam? Dan zit u bij ons in de buurt! Voordeel is dat u gemakkelijk langs kan komen in onze showroom om onze trapliften uit te proberen. De showroom bevindt zich in onze fabriek. U kunt voor elk type trap een voorbeeld bekijken en deze uitproberen. Zo kunt u goed kijken wat u het beste bevalt.

Besparen op uw traplift in Amsterdam?

Bij Handicare Trapliften is het ook mogelijk om tegen aantrekkelijke tarief een traplift te huren of tweedehands aan te schaffen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Bij u thuis in Amsterdam een afspraak maken?

Wilt u in uw vertrouwde omgeving in gesprek gaan over trapliften in Amsterdam? Onze adviseurs komen graag bij u langs. Zij kunnen dan meteen uw situatie bekijken en inmeten waar de traplift moet komen. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een brochure aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak