Traplift Den Bosch

Als u de laatste tijd wat moeite heeft met traplopen en u wel wat hulp kunt gebruiken dan is een traplift van Handicare echt iets voor u! 

Investeren in uw eigen veiligheid met een traplift in Den Bosch

Moeite hebben met traplopen is iets waar dagelijks duizenden Nederlanders last van hebben. Soms is het probleem zelfs zo groot dat mensen gedwongen worden om te verhuizen. Dit is absoluut niet nodig. Met een traplift kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen.

 

Welke trapliften in Den Bosch biedt Handicare aan?

Met ons ruime assortiment aan trapliften kunnen wij altijd iets vinden dat bij uw huis past. U heeft ook de man_on_moving_stairlift.png mogelijkheid om de traplift te personaliseren door uw eigen kleuren of ontwerpen erop los te laten. De soorten trapliften die wij in Den Bosch en omstreken kunnen leveren:

  • Trapliften met bochten: voor trappen met één of meerdere bochten heeft Handicare 4 typen trapliften, allemaal even veilig en gebruiksvriendelijk;
  • Rechte trapliften: een traplift aanleggen voor een rechte trap is niet zo ingewikkeld, dit kunnen wij dus vaak ook binnen zeer korte tijd voor u realiseren;
  • Trapliften huren: als u tijdelijk een traplift nodig heeft, bijvoorbeeld in verband met een gebroken been of knie, dan kunt u een traplift huren om de kosten laag te houden.

Prijzen voor trapliften in Den Bosch

Omdat elke trap anders is kan er niet een standaard prijs vastgesteld worden. Wel kunnen wij u een prijsindicatie geven. De aanschafprijs begint bij €2.795,- inclusief BTW. Echter zijn er mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van een traplift. Als u graag wilt weten wat een traplift voor u gaat kosten, vraag dan een gesprek met een specialist aan!

Vragen over trapliften van Handicare?
Als u vragen heeft over het laten plaatsen van een traplift in Den Bosch, dan kunt u ons gewoon bellen via 072 75 111 75. Vraag de gratis brochure aan!

Blog

image of Stroomverbruik in Nederland24 januari 2017Stroomverbruik in NederlandHet stroomverbruik is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen door...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp