Traplift Den Haag

Bent u op zoek naar een trapliftleverancier in Den Haag? Handicare Trapliften levert trapliften in elke regio!

traplift_met_bocht.jpg  Traplift Den Haag

Bent u woonachtig in Den Haag en op zoek naar een traplift? Handicare Trapliften produceert en installeert trapliften door heel Nederland. Onze ervaren trapliftadviseurs komen graag bij u thuis langs om een goede indicatie te geven welke traplift voor uw trap geschikt is, om de mogelijkheden te bespreken en de kosten te bepalen.

Trapliften in alle soorten en maten

Zoveel woningen, zoveel trapliften. Of u nou een oud of nieuw huis heeft in de regio Den Haag, een trap met of zonder bocht(en), een smal of een breed trapgat en één of meerdere trappen in uw huis, voor elke situatie hebben wij de juiste traplift. Ook kunt u uw traplift zowel in de buiten- als binnenbocht laten lopen. Afhankelijk van uw wensen bespreken wij graag de voor- en nadelen.

Diverse stoelen en extra opties

Behalve een ruime keuze aan trapliften bieden wij ook een ruime keuze aan trapliftstoelen en extra opties voor uw traplift. Zo hebben wij stoelen in diverse kleuren, active seats, lederen stoelen en design stoelen. Daarnaast hebben wij opties als inklapbare en draaibare stoelen, inklapbare voetenplank en een vierpuntsgordel.

Waarom kiest u voor Handicare Trapliften?

  • Duidelijk en transparant advies van onze adviseurs
  • Uitstekende service en garantie
  • Al onze trapliften zijn ISO 14000 en 9001 gecertificeerd
  • Als eerste Nederlandse liftfabrikant dé specialist
  • Onze tevreden klanten

U tevreden? Wij tevreden!

Voor ons staat klanttevredenheid op nummer 1. Wij doen er alles aan om u van de best mogelijke service te voorzien bij de keuze van uw traplift, maar ook tijdens het gebruik. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen en suggesties.

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften? 

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs in de regio Den Haag.

Blog

image of Stroomverbruik in Nederland24 januari 2017Stroomverbruik in NederlandHet stroomverbruik is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen door...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp