Traplift Enschede

Niemand wil noodgedwongen verhuizen, zeker niet als het probleem alleen is dat u meer moeite krijgt met traplopen. Dit is namelijk heel makkelijk op te lossen. Vraag een offerte aan voor een traplift in Enschede en laat de traplift zo snel mogelijk installeren!

Typen trapliften in Enschedeman_met_rembrandt.png

Met ons ruime assortiment kunnen we altijd een traplift vinden
die bij uw trap past. De trapliften die wij hebben:

  • Rechte trapliften: bij Handicare hebben we vier typen trapliften die geschikt zijn voor rechte trappen. Dit zijn: de Handicare Simplicity, de Handicare Simplicity+, de Handicare 1000 en de Handicare 1000XXL. 
  • Trapliften met bochten: voor trappen met één of meerdere bochten heeft Handicare 4 typen trapliften. Dit zijn: de Handicare Rembrandt, de Handicare Van Gogh, de Handicare Vermeer en de Handicare 2000.

Een traplift kopen of huren

Als u bijvoorbeeld voor een bepaalde periode moet revalideren of u woont tijdelijk in een andere woning, dan kan het handig zijn om een traplift te huren. Zo heeft u de traplift die u nodig heeft, maar blijven de algehele kosten lager. Als u voor een langere tijd een traplift nodig heeft dan kan het investeren in een traplift de moeite waard zijn. Als u hier graag wat meer informatie over wilt weten dan kan er een adviseur van Handicare langskomen om met u de mogelijkheden door te nemen.

Financiering van mijn traplift

Als u een traplift aanschaft, zijn er meerdere manieren om deze traplift te betalen.

  • U betaalt uw traplift zelf: U kunt ervoor kiezen de stoeltraplift zelf te betalen. Op die manier bent u in één keer in bezit van uw traplift.
  • U betaalt uw traplift met subsidie: In Nederland is het mogelijk om in bepaalde gevallen gebruik te maken van de WMO of het PGB. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact op met de gemeente Enschede.
  • U financiert uw traplift: Als u uw stoeltraplift bij ons wilt financieren is dat in sommige gevallen mogelijk.

Vragen over onze trapliften in Enschede?

Heeft u vragen over trapliften? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 75 111 75 of door ons contactformulier in te vullen!

Blog

image of Spectaculaire trappen03 januari 2017Spectaculaire trappenTraplopen is niet de meest favoriete bezigheid van iedereen. Bij deze spect...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp