Traplift Groningen

Bent u zich aan het oriënteren op een traplift in de provincie Groningen? Heeft u al eens aan Handicare Trapliften gedacht? 

Trapliften door heel Nederland

Handicare Trapliften biedt trapliften door heel Nederland, dus ook bij u in de provincie Groningen. Wij gaan graag met u in overleg voor de best mogelijke opties voor uw traplift. Wij ontwikkelen onze producten vanuit de wensen van onze klanten. Zo creëren wij moderne en innovatieve trapliften. 

Veiligheid van uw traplift in Groningen

vrouw_naast_elegance.jpg Met een veilig gevoel uw traplift kunnen gebruiken is heel erg belangrijk. Wij begrijpen als geen ander dat u met een fijn en comfortabel gevoel uw traplift wilt gebruiken. Daarom voldoen de producten van Handicare aan de strengste veiligheidsnormen. Onze trapliften zijn voorzien van:

  • Dubbele accu
  • Veiligheidsgordel
  • Veiligheidsstop
  • Veiligheidssensoren
  • Klemdetectie

Extra veilig gevoel op uw traplift

Wanneer u alleen woont en u voelt zich onveilig op uw traplift, zou het dan niet fijn zijn wanneer u via uw traplift iemand kunt bereiken? Dat kan met VoiceConnect. Met VoiceConnect kunt u met één druk op de knop iemand bellen via uw traplift. De traplift belt dan meteen naar de vooraf ingestelde contactpersoon. VoiceConnect is beschikbaar voor de volgende trapliftstoelen: Alliance, Elegance en Classic.

Wist u dat….?

Het bij Handicare Trapliften Groningen ook mogelijk is om een tweedehands traplift te kopen? Uiteraard zijn deze trapliften net zo veilig als een nieuwe traplift. Ze zijn uitgebreid getest. Ook deze trapliften voldoen aan onze hoogste veiligheidseisen. De garantietermijn op deze trapliften bedraagt één jaar.

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften? 

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs in de regio Groningen.

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak