Traplift Groningen

Bent u zich aan het oriënteren op een traplift in de provincie Groningen? Heeft u al eens aan Handicare Trapliften gedacht? 

Trapliften door heel Nederland

Handicare Trapliften biedt trapliften door heel Nederland, dus ook bij u in de provincie Groningen. Wij gaan graag met u in overleg voor de best mogelijke opties voor uw traplift. Wij ontwikkelen onze producten vanuit de wensen van onze klanten. Zo creëren wij moderne en innovatieve trapliften. 

Veiligheid van uw traplift in Groningen

vrouw_naast_elegance.jpg Met een veilig gevoel uw traplift kunnen gebruiken is heel erg belangrijk. Wij begrijpen als geen ander dat u met een fijn en comfortabel gevoel uw traplift wilt gebruiken. Daarom voldoen de producten van Handicare aan de strengste veiligheidsnormen. Onze trapliften zijn voorzien van:

  • Dubbele accu
  • Veiligheidsgordel
  • Veiligheidsstop
  • Veiligheidssensoren
  • Klemdetectie

 

Wist u dat….?Het bij Handicare Trapliften Groningen ook mogelijk is om een tweedehands traplift te kopen? Uiteraard zijn deze trapliften net zo veilig als een nieuwe traplift. Ze zijn uitgebreid getest. Ook deze trapliften voldoen aan onze hoogste veiligheidseisen. De garantietermijn op deze trapliften bedraagt één jaar.

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften? 

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs in de regio Groningen.

Blog

image of Spectaculaire trappen03 januari 2017Spectaculaire trappenTraplopen is niet de meest favoriete bezigheid van iedereen. Bij deze spect...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp