Op zoek naar een traplift in Haarlem? Handicare is uw specialist!

Een traplift is maatwerk. Wij kunnen u wel een prijsindicatie geven zodat u weet waar u zich op in moet stellen bij het oriënteren op de aanschaf van een traplift. 

 

Wat kost een traplift in Haarlem? man_met_rechtelift.png

Startprijs traplift rechte trap, 1 verdieping: € 2.795,- incl. BTW
Maximale prijs voor traplift met bocht: € 9.000,- incl. BTW

 

Trapliften huren

Bent u door een operatie tijdelijk minder mobiel of woont u tijdelijk in een andere woning? Dan kan het verstandig zijn om een traplift te huren. Zo hoeft u niet de hele investering van een nieuwe traplift te maken en profiteert u wel van de voordelen. Wij helpen u graag door te berekenen wat voor u de voordeligste optie is.

Kosten traplift huren:


Topkwaliteit trapliften

Bij Handicare Trapliften staat de klant centraal. Een traplift koopt of huurt u tenslotte niet elke dag. Wij willen er zeker van zijn dat u zo optimaal mogelijk van uw traplift gebruik kunt maken. Wij horen dan ook graag ervaringen van toekomstige en ervaren klanten van Handicare. Wij vertalen de wensen en ervaringen van onze klanten naar onze producten. Zo blijft onze ontwikkeling optimaal. Wij staan klaar voor al uw vragen!


Veiligheid is een groot goed

De trapliften van Handicare Trapliften beschikken over de strengste veiligheidsnormen. Onze trapliften zijn onder andere voorzien van een veiligheidsgordel, klemdetectie, een veiligheidsstop, dubbele accu en veiligheidssensoren. Zo kunt u met een gerust gevoel uw traplift gebruiken.


Vergoedingen van trapliften 

Voor de aanschaf van een traplift zijn er mogelijkheden om in aanmerking te komen voor subsidie. Vergoedingen voor een traplift zijn mogelijk vanuit het PGB en de WMO. Laat u vooraf goed informeren, dat kan ook bij onze adviseurs.


Heeft u interesse in een traplift van Handicare? 

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs in de regio Haarlem.

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak