Een traplift in Limburg koopt u bij Handicare!

Handicare levert gedegen trapliften door heel Nederland. Onze adviseurs en monteurs zijn namelijk overal ruim vertegenwoordigd. Op die manier zijn zij vlug ter plaatse en bedienen zij u snel én effectief. Kortom: of u nu in Weert of Maastricht woont, een traplift met de uitstekende service van Handicare is voor u altijd dichtbij!

Gemakkelijk een afspraak maken voor een traplift in Limburg

Bel gelijk met de vriendelijke klantenservice van ons hoofdkantoor. Zij kijken direct wanneer onze adviseur bij u langs kan komen. Hij vertelt u precies de mogelijkheden, opties en eventuele extra's die bij uw trap passen. Aan het eind van het gesprek stelt hij gratis een offerte voor u op. Bent u akkoord met de offerte? Dan maken wij een afspraak om te lift te komen installeren. Natuurlijk komt ook onze monteur uit uw regio. Op die manier begrijpt u elkaar goed en bent u er tevens zeker van dat er altijd iemand bij u in de buurt is.

Meer weten over trapliften in Limburg?

Aarzel niet en neem gelijk contact op als u meer wilt weten over uw traplift. Onze medewerkers zitten klaar om snel verder te helpen.
 

 

 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak