Traplift in Nijmegen

Heeft u de laatste tijd steeds meer moeite met traplopen en bent u op zoek naar een traplift in Nijmegen? Neem dan contact met Handicare, dan laten wij een adviseur langskomen zodat hij of zij een offerte kan opstellen voor u.

Wat kost een traplift in Nijmegen ongeveer?man_met_rembrandt.png

Omdat geen enkele trap hetzelfde is hebben wij geen vaste prijs per traplift. Wel weten we dat de kosten voor een traplift beginnen bij € 2.795 euro. Dit bedrag kan oplopen tot maximaal € 9.000 euro. De prijs van uw traplift is afhankelijk van het type, de kleur, de accessoires en de grootte van de traplift.

Typen trapliften bij Handicare

 

Waarom Handicare Trapliften?

Bij Handicare staat service heel hoog in het vaandel. Daarom begeleiden wij onze klanten bij het kiezen van een geschikte traplift, maar zorgen wij ook nog voor uitstekende service na de aankoop. Hoe helpt Handicare u bij de aanschaf van een traplift?

  • Met onze Vision app kunnen wij u een 3D-voorbeeld laten zien van hoe een traplift er op uw trap uit zou zien;
  • Wij bieden u de mogelijkheid tot het proberen van één van onze geplaatste trapliften. Dit kan bij ons in de showroom in of bij een van onze klanten thuis. Als u geen vervoer heeft naar onze showroom, neem dan contact op met ons, dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.

Vragen over onze trapliften in Nijmegen?

Heeft u vragen over onze verschillende typen trapliften? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 75 111 75 of door ons contactformulier in te vullen!

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak