Trapliften in Almere gezocht?

Bent u woonachtig in de relatief jonge stad Almere en heeft u een woning met meerdere verdiepingen die lastig voor u te bereiken zijn? Bij Handicare Trapliften heeft u een ruime keuze aan trapliften. Almere valt voor ons uiteraard onder ons aflevergebied!

Hoeveel soorten trapliften zijn er? vrouw_naast_elegance.jpg

In de basis bestaat elke traplift uit dezelfde onderdelen: een rail, twee motorunits en een stoel. Wij bieden echter wel 7 verschillende modellen die u aan kunt passen aan uw smaak en interieur. Bijvoorbeeld door het aanpassen van de kleur van de rail of van de stoel. Zo krijgt u altijd de traplift die bij u en uw interieur past!

Handicare heeft trapliften voor elke woning in Almere

Wij bieden trapliften voor elke trap. Rechte trappen, trappen met bochten, trappen met meerdere verdiepingen en zelfs wenteltrappen. Ook een smalle doorgang hoeft geen probleem te zijn. Ook kunnen wij de traplift aan beiden zijden van de trap monteren. Onze adviseurs bespreken graag met u de mogelijkheden voor trapliften. Uw woning in Almere bezoeken is voor ons geen enkel probleem. 

Garantie op uw traplift

Op al onze trapliften bieden wij 2 jaar garantie. Daarbij worden onze trapliften met de grootst mogelijke zorg geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij trapliften leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd. 

Traplift uitproberen?

Wilt u eerst met eigen ogen zien en ervaren hoe een traplift werkt? Dat kan! Wij hebben in onze showroom in Heerhugowaard diverse trapliftopstellingen staan die u kunt uitproberen. Zo kunt u eenvoudig een vergelijking maken.  

Ervaringen van onze trapliftgebruikers

Bent u op zoek naar ervaringsverhalen van mensen die al een traplift hebben aangeschaft? Op de referentiepagina vindt u tal van reacties van onze gebruikers.

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften? 

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs in de regio Almere.

Blog

image of Stroomverbruik in Nederland24 januari 2017Stroomverbruik in NederlandHet stroomverbruik is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen door...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp