Trapliften Eindhoven

Duizenden mensen hebben dagelijks te maken met klachten waardoor het voor hen lastig wordt om de trap op en af te komen. man_met_rembrandt.png Deze mensen willen we graag helpen met behulp van een traplift. Dus als u woonachtig bent in Eindhoven en op zoek bent naar een traplift, laat Handicare u dan helpen! Natuurlijk helpen wij ook graag mensen in andere regio's aan een passende oplossing.

Waarom een traplift van Handicare?

Om het onze klanten gemakkelijk te maken leveren wij advies aan huis, als u hier behoefte aan heeft. U krijgt hierbij informatie
over de trapliften die wij u, in Eindhoven en omgeving, kunnen bieden. Wanneer u een keuze gemaakt heeft komen we de
traplift bij u monteren. Daarnaast krijgt u van ons de
bijbehorende services, als het gaat om bijvoorbeeld onderhoud.

Typen trapliften in Eindhoven

Net als op alle andere plekken in Nederland kunnen we ook in Eindhoven alle typen trapliften leveren die we in ons assortiment hebben. Ons assortiment bestaat uit rechte trapliften, trapliften met bochten en tweedehands trapliften. 

De rechte trapliften van Handicare:

De trapliften met bochten van Handicare:


Advies nodig over de aanschaf van een traplift in Eindhoven?

Als u graag advies wilt over het aanschaffen van een traplift in Eindhoven en omgeving, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 072 75 111 75. U kunt ook via internet vrijblijvend advies of meer informatie aanvragen.

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak