Trapliften Friesland

Wilt u graag informatie over trapliften? Friesland is voor Handicare een regio waar wij eenvoudig kunnen leveren!

Oriënteren op trapliften Friesland

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het oriënteren op een traplift bij u zorgt voor een wirwar aan informatie, aanbieders en mogelijkheden. Voor Handicare Trapliften is deze informatie vertrouwd, daarom helpen wij u graag zodat u een juiste keuze kunt maken.

Zijn Handicare trapliften standaard?

Geen enkele trap is precies hetzelfde. Een traplift dus ook niet. Wel kunt u bij Handicare Trapliften kiezen uit vaste modellen die geschikt zijn voor bepaalde type trappen, zoals een rechte trap of een trap met bochten. Maar u heeft ook keuze uit diverse type stoelen en extra opties. Zo is er een traplift voor iedere wens.

Traplift kopen of huren?

Er zijn verschillende redenen te noemen waardoor het huren van een traplift voor u de beste optie is. Bijvoorbeeld wanneer u deze voor een tijdelijk woning nodig heeft of wanneer u tijdelijk slecht ter been bent. Ook daarvoor bent u bij Handicare Trapliften aan het juiste adres. Wij verhuren trapliften voor een periode van minimaal 12 maanden tegen een scherp tarief.

Tarieven traplift huren

  • Een rechte traplift huurt u vanaf € 91,- per maand (inclusief BTW)
  • U betaalt dan slechts een borg van € 350,-
  • Een traplift met bochten huurt u vanaf € 140,- per maand (inclusief BTW)
  • U huurt de stoel en motorunit en koopt de rail vanaf € 1.810,- (inclusief BTW).

Trapliftleverancier in Friesland

Voor trapliften in Friesland bent u bij ons goed! Bij ons heeft u de keuze uit vele typen, soorten en mogelijkheden voor trapliften. Een traplift is maatwerk. daarom komen wij graag bij u langs in Friesland om de mogelijkheden door te spreken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een brochure aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Blog

image of Stroomverbruik in Nederland24 januari 2017Stroomverbruik in NederlandHet stroomverbruik is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen door...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp