Trapliften Limburg

Wilt u zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen? Trapliften Limburg is voor u de uitkomst!

Een traplift verrijkt uw leven

Een traplift biedt ontzettend veel mogelijkheden en maakt de kwaliteit van uw leven rijker. Veel mensen die moeite hebben met bewegen ervaren ongemak tijdens dagelijkse activiteiten in het hele huis. Wellicht overweegt u dan om te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Met een traplift kunt u langer in uw bestaande woning blijven wonen en genieten van uw hele huis.

Trapliftleverancier in Limburg

Voor trapliften in Limburg bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit vele modellen, soorten en mogelijkheden voor trapliften. Een traplift is maatwerk, daarom komen wij graag bij u langs in Limburg om de mogelijkheden door te spreken.

Productie van Handicare Trapliften

Naast dat wij u kunnen adviseren bij de keuze van een traplift, hebben we ook de productie in eigen hand. Handicare heeft fabrieken in Engeland en Heerhugowaard waar de trapliften gemaakt worden. Dit maakt de lijnen tussen advies en productie zeer kort, waardoor wij snel kunnen leveren. Zo is levering van uw traplift in Limburg al mogelijk binnen twee weken!

Veiligheid van uw traplift

Wij begrijpen als geen ander dat u met een fijn en comfortabel gevoel uw traplift wilt gebruiken. Daarom voldoen de producten van Handicare aan de strengste veiligheidsnormen. Onze trapliften zijn voorzien van:

  • Veiligheidsgordel
  • Veiligheidssensoren
  • Klemdetectie
  • Veiligheidsstop
  • Dubbele accu

Meer informatie

Handicare helpt u graag bij langer thuis wonen. Wilt u meer informatie over de Handicare Trapliften? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze medewerkers nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak