Trapliften Nunspeet

Bent u zich aan het oriënteren op trapliften? Nunspeet is voor ons geen enkel probleem qua levering.

Trapliften met bochten

Het grootste deel van alle trappen in woningen in Nederland heeft één of meerdere bochten. Dit is zo gebouwd om zo min mogelijk ruimte in de woning in te nemen. Deze bochten kunnen krap zijn. Speciaal daarvoor heeft Handicare curve trapliften ontwikkeld, die geschikt zijn voor trappen met bochten. Wij leveren verschillende types:

Rechte trapliften

Heeft uw woning in Nunspeet een rechte trap? Uiteraard is ook dat geen enkel probleem. Handicare heeft voor elke trap de juiste traplift. Onze rechte trapliften bewegen in een soepele rechte lijn naar boven en naar beneden. Ook voor deze variant leveren wij verschillende modellen:

Wist u dat….?

Handicare Trapliften ook beschikt over de mogelijkheid om een tweedehands traplift af te nemen in Nunspeet? Handicare beschikt over een groot assortiment. Deze trapliften zijn net zo veilig als een nieuwe traplift, doordat ze uitgebreid getest worden. Ook deze trapliften voldoen aan onze hoogste veiligheidseisen. De garantie op deze trapliften bedraagt ook nog eens een jaar

Meer informatie voor een traplift in uw woonplaats Nunspeet?

Wilt u meer informatie of een brochure aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak