Trapliften Rotterdamman_met_rembrandt.png

Wanneer u op zoek bent naar een traplift in Rotterdam, bent u bij Handicare aan het juiste adres.

Wordt het gebruiken van de trap voor u een steeds groter obstakel, maar kunt u dit niet vermijden? Dan bent u niet alleen. Duizenden Nederlanders ervaren dit iedere dag en voor sommigen wordt het zelf zo veel dat zij gedwongen zijn te verhuizen naar een andere plek in Rotterdam of zelfs buiten de stad. Voor deze mensen biedt Handicare een oplossing. Namelijk; het installeren van trapliften in Rotterdam.

Handicare - uw trapliftleverancier in Rotterdam. 

Bij Handicare vinden we het belangrijk onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij door niet alleen aan huis te bezorgen, maar ook door advies aan huis te bieden. Handicare is uw vertrouwde leverancier van trapliften in Rotterdam. Om dit waar te maken bieden we veel verschillende producten aan die vrijwel allemaal aanpasbaar zijn, zodat er voor iedereen in Rotterdam een traplift is die past bij de eigen smaak en interieur.

Welke trapliften bieden wij in Rotterdam aan?

Hier vindt u enkele voorbeelden van onze producten. 

  • de Handicare Rembrandt is een traplift met bochten speciaal ontworpen voor de smalle kant van de trap;
  • de Handicare Simplicity+ is een voordelige traplift voorzien met automatische functies. Speciaal ontworpen voor rechte trappen; 
  • wanneer u een traplift zoekt voor een wenteltrap of voor meerdere etages is de Handicare Vermeer de traplift waar u naar op zoek bent.

Iedereen thuis met een eigen traplift

Omdat wij vinden dat iedereen zo lang mogelijk thuis moet kunnen wonen, kan Handicare alle soorten huizen van een traplift voorzien. Dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de trap gemonteerd worden. Naast het kopen van een traplift, kan er bij Handicare ook een traplift in Rotterdam worden gehuurd.

Vragen over trapliften in Rotterdam?

Neem contact met ons op.

Blog

image of Spectaculaire trappen03 januari 2017Spectaculaire trappenTraplopen is niet de meest favoriete bezigheid van iedereen. Bij deze spect...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp