Trapliften Tilburgman_met_rembrandt.png

Duizenden mensen hebben dag elijks te maken met problemen waardoor het voor hen heel lastig wordt om de trap op- en af te komen. Deze mensen willen we graag helpen om thuis te blijven wonen met behulp van een traplift. Dus wilt u een traplift in Tilburg aanschaffen, neem dan contact op met Handicare!

Typen trapliften in Tilburg

Bij Handicare hebben we verschillende typen trapliften in ons assortiment, zodat we voor iedereen een passende oplossing kunnen vinden. 

3D-voorbeeld van uw traplift

Als u graag eens voor u ziet hoe een traplift er op uw trap uit ziet, dan kunnen wij dit met onze speciale applicatie ‘Vision’ inzichtelijk maken. Als u hier graag meer over wilt weten, laat u dan adviseren door één van onze specialisten.

Advies nodig over de aanschaf van een traplift in Tilburg?

Als u graag advies wilt hebben over het aanschaffen van een traplift in Tilburg en omgeving, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 072 75 111 75. U kunt ook via internet vrijblijvend advies of meer informatie aanvragen.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak