Trapliften Utrecht

Trapliften Utrecht biedt een ruim aanbod aan trapliften die leverbaar zijn door heel Nederland. 

Oriënteren op trapliften Utrecht

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het oriënteren op een traplift bij u zorgt voor een overload aan informatie, aanbieders en mogelijkheden. Voor Handicare Trapliften is deze informatie uiteraard heel bekend, daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Trapliftleverancier in Utrecht

man_met_rembrandt.png  Bent u woonachtig in de provincie Utrecht en op zoek naar een traplift? Dan bent u bij Handicare Trapliften aan het juiste adres. Voor alle soorten rechte trappen, trappen met bochten, wenteltrappen en trappen over meerdere verdiepingen kunnen wij de juiste traplift realiseren. 

Veiligheid hoog in het vaandel

Handicare Trapliften vindt het belangrijk dat trapliften beschikken over de strengste veiligheidsnormen. Onze trapliften zijn onder andere voorzien van een veiligheidsgordel, klemdetectie, een veiligheidsstop, dubbele accu en veiligheidssensoren. Zo kunt u met een gerust gevoel uw traplift gebruiken.

Trapliften Utrecht kopen of huren

Naast de mogelijkheid om een traplift te kopen kunt u ook een traplift bij ons huren. Dit is ideaal wanneer u voor een tijdelijke situatie een traplift nodig heeft, zoals na een operatie of bij een tijdelijke woning. Wij verhuren trapliften voor een periode vanaf 12 maanden. Ook bij het huren van trapliften hanteren wij scherpe tarieven.

 

Uitproberen van trapliften nabij Utrecht

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat de aanschaf van een traplift een proces is waarbij u zich goed wilt oriënteren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een trapliften uit te proberen in onze showroom in onze fabriek in Heerhugowaard. U kunt meerdere type trapliften uitproberen zodat u een goed beeld krijgt. 

Heeft u interesse in een traplift van Handicare Trapliften? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs in de regio Utrecht.

Blog

image of Spectaculaire trappen03 januari 2017Spectaculaire trappenTraplopen is niet de meest favoriete bezigheid van iedereen. Bij deze spect...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp