Trapliften Zwolle

man_met_rembrandt.png Als u de laatste tijd meer moeite krijgt met traplopen is het misschien goed om eens naar de mogelijkheden tot het bestellen van een traplift in de buurt van Zwolle te kijken. Bij Handicare leveren we advies aan huis en met onze service bent u er voor
een hele lange periode van verzekerd dat uw traplift goed werkt.

Trapliften in Zwolle en omgeving aanschaffen bij Handicare

Bij Handicare proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk
te maken. Daarom geven wij al jarenlang advies aan huis, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent en wat een traplift ongeveer gaat kosten.

Prijs van een traplift in Zwolle

Omdat iedere trap anders is, en dus een andere aanpak vereist, kunnen we bij Handicare geen standaard prijzen hanteren. We kunnen natuurlijk wel een indicatie geven van het bedrag waar u ongeveer aan moet denken. Een simpele traplift begint bij ongeveer €2.795,- incl. BTW.

Hoe kan ik mijn traplift financieren?

Om de aanschaf van de traplift voor uw woning in Zwolle financieel aantrekkelijker te maken heeft Handicare een aantal mogelijkheden tot het betalen van uw traplift op een rijtje gezet:

  • De traplift in één keer zelf betalen: de kosten voor de traplift in Zwolle kunt u in een aantal gevallen bij de belastingdienst indienen als aftrekpost, dat scheelt weer.
  • U betaalt uw traplift met subsidie: In Nederland zijn er verschillende manieren om subsidie te ontvangen op uw traplift. Zo kunt u in sommige gevallen bijvoorbeeld gebruik maken van de WMO of het PGB. Voor meer informatie, neem contact op met de gemeente Zwolle.
  • U financiert uw traplift zelf: als u uw stoeltraplift graag in termijnen wilt aflossen is dat in in klantspecifieke gevallen ook mogelijk. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!


Advies nodig over de aanschaf van een traplift in Zwolle?

Als u graag advies wilt hebben over het aanschaffen van een traplift in Zwolle en omgeving, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 072 75 111 75. U kunt ook via internet vrijblijvend advies of meer informatie aanvragen.

Blog

image of Stroomverbruik in Nederland24 januari 2017Stroomverbruik in NederlandHet stroomverbruik is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen door...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp