Voor iedereen een trapliftLees meer
Voor iedereen een traplift

Dé traplift voor rechte en gebogen trappen

Heeft u een traplift nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor ieder type trap, ieder interieur en ieder budget een passende traplift. Bovendien heeft u bij ons uw traplift altijd snel in huis: wij hanteren slechts één week levertijd!

Trapliften met bocht(en)

traplift met bochten
Traplift met bocht

Een traplift voor gebogen trappen is de meest verkochte traplift van Nederland. Hij is voor iedere trap geschikt, of u nu een spiltrap, wenteltrap of trap met één of meerdere bochten heeft. Voor elke trap wordt deze traplift op maat gemaakt.

Ik heb een trap met bochten

 

Rechte trapliften

rechte traplift
Rechte traplift

Rechte trapliften zijn ontworpen voor rechte trappen. Wij hebben maar liefst vijf verschillende modellen voor uw rechte trap.

Ik heb een rechte trap

 

 

Buiten trapliften

buiten traplift
Buiten traplift

Onze buiten trapliften zijn speciaal geschikt voor buiten. Zowel voor uw gebogen als uw rechte trap. Hiermee kunt u gemakkelijk uw voordeur, tuin of terras bereiken.

Ik heb een buiten trap

 

 

Wanneer een traplift?

Een traplift is ideaal als u (of uw partner) moeite heeft met trappen lopen maar thuis blijven wonen voorop staat. Een traplift in huis brengt u veilig van beneden naar boven en vice versa. Bovendien geeft een veilige traplift u uw vertrouwen terug.

Waarom een Handicare traplift?

waarom handicare

  • Nederlands kwaliteitsproduct

Als oer-Hollands bedrijf verkochten wij al in 1886 liften. Eerst alleen op de Nederlandse markt maar later over de hele wereld. In al die jaren is er veel veranderd maar nog steeds maken wij onze trapliften in onze eigen fabrieken in Nederland en Engeland.

  • Veilig, voor elke trap

Inmiddels hebben wij zoveel ervaring dat wij voor elke trap een oplossing hebben. De ontvangen certificaten van onafhankelijke bureaus bewijzen bovendien dat ons product veilig is in gebruik.

  • Binnen 1 week geleverd

Heeft u de stap genomen een traplift te kopen? Dan heeft u deze het liefst ook zo snel mogelijk in huis. Het is dan goed om te weten dat wij onze liften binnen een week kunnen leveren.

Persoonlijk en helder advies

Een traplift kopen, daar komt veel bij kijken. Het is belangrijk om u rustig te oriënteren om zo te weten wat er op de markt te koop is. Natuurlijk krijgt u van ons gratis en vrijblijvend advies. Onze adviseur legt alles rustig uit en stelt een vrijblijvende offerte voor u op.

Heeft u nog vragen over de offerte? Neem contact met ons op dan nemen wij het nog even rustig met u door. Zo maken wij het kopen van een traplift persoonlijk en helder.

Ja, ik wil persoonlijk advies

De kosten van een traplift

De prijzen van trapliften lopen uiteen en zijn afhankelijk van het soort lift dat u nodig heeft. De prijs voor een traplift met bocht(-en) is hoger dan bijvoorbeeld de prijs voor een traplift voor een rechte trap. Dit heeft (onder andere) te maken met de hoeveelheid maatwerk.

Indien u exact wilt weten wat een traplift voor uw trap kost, maak dan een afspraak met onze adviseur. Hij meet uw trap in een paar minuten op en vertelt u direct welke traplift het meest geschikt is in uw situatie en voor welke prijs. U kunt meteen al uw vragen stellen. Zo weet u aan het eind van het gesprek direct waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over de offerte? Neem contact met ons op dan nemen wij het nog even rustig met u door. Zo maken wij het kopen van een traplift persoonlijk en helder.

Ja, ik wil een afspraak

kortingsactie_landscaper_april.jpg

Bekijk deze actie

De garantie op uw traplift

Indien u kiest voor een stoeltjeslift van Handicare, weet u zeker dat het goed zit. Letterlijk en figuurlijk. Wij geven standaard twee jaar garantie op onze trapliften.

Extra zekerheid met een servicecontract

Mocht uw traplift het plotseling niet meer doen, dan komt dit altijd ongelegen. Het is dan goed om te weten dat onze 24 uur-service altijd bereikbaar is.

Wilt u extra zekerheid? Sluit dan een servicecontract af. Uw traplift wordt dan jaarlijks grondig gecontroleerd en onderhouden. Zo weet u zeker dat uw traplift in de best mogelijke conditie blijft. Vraag de adviseur naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wij adviseren u graag bij vragen over trapliften en het maken van de juiste beslissing. Met meer dan 135 jaar ervaring in (trap-)liften kunt u op ons bouwen. Ook als u nadenkt over een traplift huren of een gebruikte traplift. Neem contact met ons op voor gratis (thuis-)advies.

Ja, ik wil meer informatie

Trapliften met bochten

Trapliften met bochten

Trapliften voor de trap met bochten.

Bekijken
Rechte trapliften

Rechte trapliften

Trapliften voor de rechte trap.

Bekijken
Buiten traplift

Buiten traplift

trapliften voor buiten

Bekijken