Voor iedereen een trapliftLees meer
Voor iedereen een traplift

Dé traplift voor rechte en gebogen trappen

Heeft u een traplift nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor ieder type trap, ieder interieur en ieder budget een passende stoeltraplift. Bovendien heeft u bij ons uw traplift altijd snel in huis: wij hanteren slechts één week levertijd!

Trapliften met bocht(en)

traplift met bochten
Traplift met bocht

Een traplift voor gebogen trappen is de meest verkochte traplift van Nederland. Hij is voor iedere trap geschikt, of u nu een spiltrap, wenteltrap of trap met één of meerdere bochten heeft. Voor elke trap wordt deze traplift op maat gemaakt.

Ik heb een trap met bochten

 

Rechte trapliften

rechte traplift
Rechte traplift

Rechte trapliften zijn ontworpen voor rechte trappen. Wij hebben maar liefst vijf verschillende modellen voor uw rechte trap.

Ik heb een rechte trap

 

 

Buiten trapliften

buiten traplift
Buiten traplift

Onze buiten trapliften zijn speciaal geschikt voor buiten. Zowel voor uw gebogen als uw rechte trap. Hiermee kunt u gemakkelijk uw voordeur, tuin of terras bereiken.

Ik heb een buiten trap

 

 

Vele soorten trapliften

Handicare heeft het grootste assortiment trapliften. Hierdoor kunnen we voor in iedere situatie en voor ieder type trap een traplift leveren. Denk aan rechte trappen, steile trappen, een trap met één of meerdere bochten. Maar ook voor een spil of wenteltrap kunnen wij een mooie oplossing bieden. Heeft u een trap naar uw voordeur of terras? Wij hebben ook modellen speciaal geschikt voor buiten. Deze kunnen tegen alle weersomstandigheden. Ook handig als wanneer de treden in de winter wat glad zijn. Met een traplift zit u veilig en comfortabel. Ons assortiment stoelen en mogelijkheden is ook eindeloos. Zo hebben wij speciale trapliftstoelen voor kinderen, voor zwaardere mensen en voor lange en korte mensen. Ook de modellen zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren, materialen en stoffen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij bieden en geven u graag advies wat het beste past in uw situatie.

Wat kost een traplift?

De prijzen van trapliften lopen uiteen en zijn afhankelijk van het soort lift dat u nodig heeft. De prijs voor een traplift met bocht(-en) is hoger dan bijvoorbeeld de prijs voor een traplift voor een rechte trap. Dit heeft (onder andere) te maken met de hoeveelheid maatwerk. Indien u exact wilt weten wat een traplift voor uw trap kost, maak dan een afspraak met onze adviseur. Hij meet uw trap in een paar minuten op en vertelt u direct welke traplift het meest geschikt is in uw situatie en voor welke prijs. U kunt meteen al uw vragen stellen. Zo weet u aan het eind van het gesprek direct waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over de offerte? Neem contact met ons op dan nemen wij het nog even rustig met u door. Zo maken wij het kopen van een traplift persoonlijk en helder.

Ja, ik wil een afspraak

kortingsactie_landscaper_nov.jpg

 

Bekijk deze actie

Voorkom dat u moet verhuizen

Ziet u op tegen het traplopen in huis of voelt u zich onzeker op de trap? Dan is onze traplift een minimale aanpassing met als resultaat veel woonplezier in uw vertrouwde woning. Vaak is de slaapkamer, badkamer en zelfs de wasmachine boven. Het is natuurlijk vervelend als u hier lastig gebruik van kunt maken. Veel mensen willen voorkomen dat ze moeten verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Naast dat dit hoge kosten met zich meebrengt, wil men vaak in een vertrouwde omgeving en woning blijven wonen. Met het plaatsen van een traplift maakt u uw hele woning weer begaanbaar en het scheelt een hoop verhuiskosten. U kunt zelfs eenvoudig de was mee naar boven nemen op de stoel. Neem contact met ons op en ontvang direct alle informatie die u nodig heeft.

Nieuw of tweedehands?

Het is bij Handicare ook mogelijk om naast een nieuwe traplift, te kiezen voor een gebruikte lift. Wij hebben een groot assortiment tweedehands trapliftstoelen. Door te kiezen voor een tweedehands, bespaart u op de kosten. Goed om te weten is dat wanneer u een trap met bocht(en) hebt, de rail wel op maat gemaakt zal worden. Deze is dus nieuw en wordt speciaal gemaakt voor uw trap zodat deze perfect past. De stoel en motor zijn in dit geval tweedehands, maar gaan door een strenge keuring waardoor veiligheid gegarandeerd is.

Onze adviseur zet de kosten van een nieuwe en tweedehands graag voor u naast elkaar zodat u zelf kunt beoordelen wat voor u de beste keuze is. Waar u allemaal rekening mee dient te houden wanneer u kiest voor een tweedehands exemplaar, leest u op onze tweedehands trapliften pagina.

Huren is ook mogelijk

Een traplift huren is een goed alternatief als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft. Bovendien is het prettig dat u niet in één keer hoeft te betalen maar de kosten kunt spreiden over maandelijkse termijnen. Onze adviseur maakt graag een vrijblijvende offerte, zodat helder wordt wat het huren van onze liften voor u zal kosten. Op onze traplift huren pagina kunt u meer lezen over de kosten en de voorwaarden.

Hoe snel staat hij op mijn trap?

Wanneer u de stap genomen heeft om een traplift te nemen, wilt u hem graag zo snel mogelijk hebben. Doordat onze adviseurs door heel Nederland wonen, kunnen wij vaak de volgende dag al bij u langs komen. Wij kunnen dan meteen uw trap heel nauwkeurig opmeten met speciale software waardoor wij u direct op de computer kunnen laten zien hoe de traplift er op uw trap uit komt te zien. Nadat alle keuzes gemaakt zijn, beginnen wij de traplift in onze fabriek in Heerhugowaard te maken. Wanneer u spoed heeft, kunnen wij de traplift binnen één week leveren. Het installeren is binnen een ochtend of een middag gebeurd en de monteur legt u na afloop alles rustig uit, zodat u zich comfortabel voelt bij het gebruik ervan.

Recht op een vergoeding?

Een vergoeding voor een traplift is soms ook mogelijk. Denk aan een vergoeding via de gemeentelijke Wmo of Pgb. Echter hebben alle vergoedingen zowel voor- als nadelen. Komt u in aanmerking voor een vergoeding? Wij informeren u graag en zetten hier alle mogelijkheden voor u op een rij.

Passend in uw interieur

Ieder interieur is weer anders en wij begrijpen dat ook de traplift moet passen bij de rest van uw interieur. Iedere hal en trap is tenslotte anders. Daarom hebben wij een ruime keuze aan kleuren en materialen voor zowel de rail als de stoel. De keuzes die u heeft verschillen per model dat u kiest. Onze adviseur helpt u graag met het maken van de mooiste keuzes zodat de traplift fraai in uw woning zal staan.

Trapliftleveranciers vergelijken?

Met meerdere trapliftleveranciers in Nederland kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Wij zijn graag transparant en geven u alle informatie over de verschillen tussen deze fabrikanten die er zijn. Zo kunt u zelf bekijken welke leverancier het beste past bij uw wensen. Bekijk het overzicht van de verschillende trapliftleveranciers.

Hoe onderhoud ik de traplift?

Net als zoveel elektrische apparaten heeft de traplift ook onderhoud nodig. Hiermee zorgt u voor een langere levensduur van het product. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen, wij komen graag één keer per jaar langs om de traplift te controleren en te onderhouden. Zo is uw veiligheid gegarandeerd en heeft u er zelf geen omkijken naar. U kunt hiervoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten, dit is het voordeligst. Meer over onderhoud kunt hier vinden.

Een keertje uitproberen?

Wilt u een stoellift uitproberen of heeft u vragen? Wij organiseren trapliftspreekuren door heel Nederland. Bekijk direct wanneer we bij u in de buurt zijn voor een trapliftspreekuur.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste traplift?

In vijf stappen advies op maat:

keuzehulp.png

Open de keuzehulp

Onze nieuwste innovatie: de Handicare 1100

De Handicare 1100 is dé nieuwste innovatie in de markt. Deze rechte traplift heeft de dunste trapliftrail ter wereld, waardoor er veel vrije ruimte op uw trap overblijft. Daarnaast is hij zeer makkelijk in gebruik en is er veel aandacht besteed aan veiligheid en comfort. Bekijk onze video van de Handicare 1100.

Bezoek onze 1100 pagina voor meer informatie over de Handicare 1100 rechte traplift.

Rechte traplift 1100

Meer informatie

Wij adviseren u graag bij vragen over trapliften en het maken van de juiste beslissing. Met meer dan 135 jaar ervaring in (trap-)liften kunt u op ons bouwen. Ook als u nadenkt over een traplift huren of een gebruikte traplift. Neem contact met ons op voor gratis (thuis-)advies.

Ja, ik wil meer informatie

Trapliften met bochten

Trapliften met bochten

Trapliften voor de trap met bochten.

Bekijken trapliften
Rechte trapliften

Rechte trapliften

Trapliften voor de rechte trap.

Bekijken trapliften
Buiten trapliften

Buiten trapliften

trapliften voor buiten

Bekijken trapliften