Voor iedereen een trapliftLees meer
Voor iedereen een traplift

Traplift nodig?

Denkt u erover na om een traplift te kopen of huren? Kijk dan zeker even verder bij Handicare. Wij bieden voor iedere trap, ieder interieur en ieder budget een passende stoeltjeslift. Of u nu op zoek bent naar een traplift voor een wenteltrap of een traplift voor de binnenbocht; de beste stoellift vindt u hier. Wij zijn de énige trapliften fabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Bij ons heeft u bovendien uw traplift altijd snel in huis: wij hanteren slechts één week levertijd!

Informatie over trapliften

Een traplift is ideaal als u (of uw partner) moeite heeft met trappen lopen maar thuis blijven wonen voorop staat. Een traplift in huis brengt u veilig van beneden naar boven en vice versa. Bovendien geeft een veilige traplift u uw vertrouwen terug. Wij adviseren u graag bij vragen over trapliften en het maken van de juiste beslissing. Met meer dan 130 jaar ervaring in (trap-)liften kunt u op ons bouwen. Wij weten als geen ander waar u op moet letten bij het plaatsen van een traplift en geven gratis thuisadvies.

Traplift kosten

De traplift prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van de soort lift die u nodig heeft. De prijs voor een traplift met bocht is hoger dan bijvoorbeeld een traplift voor een rechte trap. Dit heeft (onder andere) te maken met de hoeveelheid maatwerk. Wij bieden ook trapliften met 2 bochten of meer aan. Wij hebben de kosten voor een traplift voor u op een rijtje gezet. Lees hier meer over de traplift prijs.

U kunt er ook voor kiezen om een gebruikte traplift te kopen. Onze tweedehands trapliften worden altijd geleverd met een voor u op maat gemaakte, nieuwe rail. Zo garanderen wij, dat ook uw tweedehands traplift perfect aansluit op uw wensen én uw trap. Heeft u een tijdelijke traplift nodig? Ook een traplift huren behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Wij krijgen veel vragen over het aanschaffen van een traplift en WMO en hoe het zit met de traplift vergoeding. Wilt u graag weten hoe het precies zit? Lees dan meer over de criteria traplift WMO.

kortingsactie_landscaper_juni.jpg

Een traplift laten plaatsen

Het kopen van een traplift doet u niet zomaar, dat snappen wij. Indien u kiest voor een stoeltjeslift van Handicare, weet u zeker dat het goed zit. Letterlijk en figuurlijk. Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze trapliften. Tevens is het mogelijk om de garantie uit te breiden middels een service contract. Ook voor traplift onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. In geval van nood is onze 24-uurs service altijd bereikbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte voor een traplift aan, of neem bij vragen contact met ons op.

Trapliften met bochten

Trapliften met bochten

Trapliften voor de trap met bochten.

Bekijken
Rechte trapliften

Rechte trapliften

Trapliften voor de rechte trap.

Bekijken
Buiten traplift

Buiten traplift

trapliften voor buiten

Bekijken