Voordelige traplift met automatische functies: De Handicare Simplicity +

simplicity_plus_seat_hr-copy-1.jpg De Handicare Simplicity + is de luxe variant van de Simplicity. De Simplicity + is de voordelige en veilige lift van Handicare gecombineerd met het comfort van automatische functies. De stoel is bovendien verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. 

Handig van Handicare!

Net als de Simplicity wordt de Simplicity + uitgevoerd met de continue oplaadfunctie. Dit betekent dat de accu van uw traplift over de hele lengte van de rail opgeladen wordt. Hierdoor kunt u de lift op elk punt op de trap stilzetten en wordt hij altijd opgeladen. Voor uw veiligheid leveren wij de Simplicity + standaard met een veiligheidsgordel.

Prijs

De prijs van een rechte traplift begint bij € 2.795,-, incl. BTW. Dit is voor een rechte trap. U heeft dan een standaarduitvoering voor één verdieping.

Voordelen de Simplicity+

  • Continue oplaadfunctie 
  • Stoel in 6 verschillende kleuren leverbaar, stastoel mogelijk
  • Dé voordelige oplossing die uitbreidbaar is met automatische opties 

Werking Handicare Simplicity +

 

 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak