De voordelige traplift voor de rechte trap: de Handicare Simplicity

simplicity_seat_hr-copy.jpg

Als u op zoek bent naar een voordelige trapliftoplossing, dan is de Handicare Simplicity precies de traplift voor u. Met de Handicare Simplicity bespaart u kosten op de aanschaf van uw lift zonder dat u afbreuk doet aan uw veiligheid.  

De bediening van de Handicare Simplicity is in overleg met ergotherapeuten ontwikkeld. Hierdoor is de traplift eenvoudig te bedienen, ook door mensen die moeite hebben hun gewrichten te bewegen, bijvoorbeeld wanneer u reuma heeft.

Handig, van Handicare!

Een van de gemakken van de Simplicity is de continue oplaadfunctie. Dit betekent dat de traplift niet op één punt geparkeerd hoeft te worden om op te laden. Hierdoor heeft u het gemak dat de lift over de gehele lengte van de rail wordt opgeladen zodat u altijd naar boven of beneden kan.

Stoel voor de Handicare Simplicity

De stoel van de Simplicity is bekleed met een zandkleurige stof in leernerf die gemakkelijk te reinigen is. Voor uw veiligheid leveren wij de Handicare Simplicity standaard met een veiligheidsgordel. U heeft bovendien de keuze uit een groot aantal verschillende functies.

Als eventuele optie kunt u kiezen voor de automatische schuifrail.

Prijs

Meer over de prijs van deze traplift

Voordelen

  • Speciaal ontwikkeld door ergotherapeuten
  • Meest voordelige oplossing voor uw rechte traplift
  • Continue oplaadfunctie

Werking van de Handicare Simplicity

 

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak