De voordelige traplift voor de rechte trap: de Handicare Simplicity

simplicity_seat_hr-copy.jpg

Als u op zoek bent naar een voordelige trapliftoplossing, dan is de Handicare Simplicity precies de traplift voor u. Met de Handicare Simplicity bespaart u kosten op de aanschaf van uw lift zonder dat u afbreuk doet aan uw veiligheid.  

De bediening van de Handicare Simplicity is in overleg met ergotherapeuten ontwikkeld. Hierdoor is de traplift eenvoudig te bedienen, ook door mensen die moeite hebben hun gewrichten te bewegen, bijvoorbeeld wanneer u reuma heeft.

Handig, van Handicare!

Een van de gemakken van de Simplicity is de continue oplaadfunctie. Dit betekent dat de traplift niet op één punt geparkeerd hoeft te worden om op te laden. Hierdoor heeft u het gemak dat de lift over de gehele lengte van de rail wordt opgeladen zodat u altijd naar boven of beneden kan.

Stoel voor de Handicare Simplicity

De stoel van de Simplicity is bekleed met een zandkleurige stof in leernerf die gemakkelijk te reinigen is. Voor uw veiligheid leveren wij de Handicare Simplicity standaard met een veiligheidsgordel. U heeft bovendien de keuze uit een groot aantal verschillende functies.

Als eventuele optie kunt u kiezen voor de automatische schuifrail.

Prijs

Meer over de prijs van deze traplift

Voordelen

  • Speciaal ontwikkeld door ergotherapeuten
  • Meest voordelige oplossing voor uw rechte traplift
  • Continue oplaadfunctie

Werking van de Handicare Simplicity

 

Blog

image of Kent u de geschiedenis van Handicare Trapliften?23 februari 2017Kent u de geschiedenis van Handicare Trapliften?De geschiedenis van Handicare Trapliften laat zien waar wij als trapliften ...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp