Opties en functies voor rechte trapliften

Om het gebruiksgemak en het comfort van uw rechte traplift nog meer te verhogen, biedt Handicare u een aantal opties aan: 

Automatische schuifrail

De automatische schuifrail is een ingenieus systeem: De schuifrail is iets korter dan de lengte van uw trap. Wanneer u de trap nu op- of afgaat met de traplift, zal de rail over de trap met u meebewegen. Voordat u boven- of onderaan de trap bent aangekomen, heeft de rail het eindpunt al bereikt. Hierdoor kunt u veilig afstappen. Dit is een handige oplossing wanneer zowel boven- als onderaan de trap de vrije doorgang wordt geblokkeerd door de rail. De video geeft u een duidelijk beeld van de werking van de schuifrail. Geschikt voor de Handicare Simplicity en de Simplicity +

 

Automatisch opklapbare voetenplank

De automatisch opklapbare voetenplank zorgt ervoor dat er meer ruimte overblijft op de trap. Hierdoor kunnen andere mensen, die geen gebruik maken van de traplift, de traplift makkelijk passeren. Bekijk de video over de automatische voetenplank.
Geschikt voor de Handicare Simplicity +, 1000, 1000XXL

 

Automatische draaifunctie

Wanneer u bovenaan de trap bent aangekomen, draait de stoel in de richting van de overloop zodat u gemakkelijker af kunt stappen. Bekijk ook de video van de automatische draaifunctie. Geschikt voor de Handicare Simplicity +, 1000, standaard op de 1000XXL

 

Klaprail

De rail klapt omhoog wanneer de doorgang, bijvoorbeeld door een deur, wordt belemmerd. Bekijk ook de video van de klaprail. Geschikt voor de Handicare 1000 in combinatie met de Smart stoel.

 

4 punts gordel

Deze speciale veiligheidsgordel biedt extra stabiliteit omdat hij op vier punten vastzit. De veiligheidsgordel is eenvoudig in gebruik en speciaal geschikt voor mensen met ongecontroleerde spierbewegingen. Voor een geringe meerprijs toepasbaar op de Simplicity +, 1000 en 2000.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze traplift functies en opties, of wilt u meer weten over onze andere producten en diensten? Neem dan contact met ons op via 072 75 111 75.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak