Wat is voor u de beste trapliftstoel voor uw rechte traplift?

Bekijk hier de verschillende opties in trapliftstoelen van Handicare

Stoelen voor rechte trapliften

Bij Handicare weten we als geen ander dat een traplift veilig en gebruiksvriendelijk moet zijn. En natuurlijk is het ook van belang, dat de traplift zoveel mogelijk bij uw interieur past. Daarom bieden wij u de keuze uit verschillende traplift stoelen. In verschillende kleuren, zodat ze altijd in uw interieur passen. Alle stoelen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn uitgebreid op gebruiksgemak getest. Aan bijna elke stoel kunnen automatische opties worden toegevoegd.

Bekijk hier onze stoelen voor trapliften met bocht

simplicity_seat_hr-copy.jpg Simplicity stoel

De Simplicity stoel wordt uitgevoerd in zandkleur. De bekleding wordt uitgevoerd in leernerf waardoor deze gemakkelijk te reinigen is.

Deze stoel is enkel beschikbaar voor de Handicare Simplicity

Smart stoel – verkrijgbaar in zes verschillende kleuren!

smart-blauw-front-swivel.jpg De Smart stoel is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren! De stoel wordt uitgevoerd in een leerlook. Het gladde materiaal is vochtafstotend en zeer eenvoudig schoon te houden.

Deze stoel is beschikbaar voor de Simplicity+, 1000 en 1000 XXL traplift.

Stastoel – een stoel om in te staan

2000_perch.jpg  Heeft u moeite om uw knie – of heupgewricht te bewegen? Dan is de Stastoel de geschikte stoel voor op uw traplift. Ook wanneer u een zeer smalle trap heeft (minimaal 60cm breed) is deze Stastoel de ideale oplossing. De stoel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Deze stoel is beschikbaar voor de Simplicity+ en 1000 traplift.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak