Traplift stoelen van Handicare

Indien u kiest voor een curve traplift van Handicare met enkele rail, heeft u de keuze uit verschillende stoelen. Zo kunt u zelf kiezen welke stoel u het meest comfortabel, het mooiste of het beste in uw interieur vindt passen. Bespreek het met onze trapliftadviseur, hij vertelt u graag meer!

Alliance stoel

Een tijdloze stoel die dankzij de krachtige uitstraling past binnen elk interieur; dát is de nieuwe Alliance stoel van Handicare. Bovendien maakt de combinatie van het donkere hout met de crèmekleurige, lederen bekleding van deze stoel een lust voor het oog en een must voor uw traplift. 

Klik op de foto voor een vergroting

Elegance stoel

De nieuwe Elegance trapliftstoel zorgt voor een harmonieuze combinatie van elegant design en verfijnd comfort. Het comfort blijkt onder andere uit de extra zachte zitting. Ook kunt u, om de zitting breder te maken, de armleuningen verder uit elkaar plaatsen. De stoel heeft een stijlvolle bekleding met een luxueuze uitstraling. De beschermende laag van de bekleding zorgt ervoor dat de trapliftstoel niet alleen duurzaam is maar ook eenvoudig te reinigen.
Klik op de foto voor een vergroting 
 
Kleuren van de Elegance stoel

    
 Beige Bruin  Bordeaux

Plus stoel

Een eenvoudig en stijlvol ontwerp. De Plus stoel biedt u gemak tegen een basisprijs. De Plus stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar met keuze uit een slijtvaste, stoffen bekleding of een bekleding met leernerf in de kleur crème.
Klik op de foto voor een vergroting  

 

Kleuren van de Plus stoel

   
 Beige        Bordeaux PU leer crème

Classic stoel

De Classic stoel is een ergonomisch gevormde stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is ontwikkeld in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten. De Classic stoel heeft een luxe kunststof bekleding met leernerf, die eenvoudig te reinigen is.
Klik op de foto voor een vergroting  

Kleuren van de Classic stoel

   
 Beige       Bordeaux Antraciet

 

Blog

image of Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen 10 mei 2017

Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen

Het beste voor je moeder dat wil iedereen wel. Maak langer thuis wonen moge...

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp