Traplift voor de spiltrap: De Handicare Rembrandt

rembrandt_elegance_seat_cutout_2178_lr.jpg Speciaal ontwikkeld om aan de binnenkant van de trap te plaatsen. Traplift voor een spiltrap of draaitrap? De Handicare Rembrandt is de oplossing!

Handig van Handicare!

Dankzij het speciale ontwerp van de Rembrandt is de vaak wat steilere binnenbocht (van een spiltrap) geen enkel probleem voor deze traplift. De lift wordt op het gedeelte van de trap geplaatst dat niet belopen wordt. Hierdoor houden mede-trapgebruikers voldoende ruimte over op de trap zodat deze veilig en goed beloopbaar blijft. Dit is de ideale traplift voor uw spiltrap!

U heeft de keuze uit diverse stoelen voor de Handicare Rembrandt: Active Seat, Alliance, Elegance, Plus en Classic stoel.

Ook kunt u kiezen uit verschillende opties voor de Handicare Rembrandt zoals de opklapbare voetenplank en de automatische draaifunctie.

Prijs:

  • Vanaf € 6.000,- voor een nieuwe Handicare Rembrandt
  • Vanaf € 4.000,- voor een gebruikte Handicare Rembrandt
  • Vanaf € 140,- maand voor een huur traplift (excl. €1.810,- eenmalige kosten voor de rail)

Meer over de prijs van deze traplift.

Voordelen

  • Voor de binnenzijde (spilzijde) van de trap. Ook voor uw spiltrap of draaitrap
  • Maximaal draagvermogen 125kg
  • Enkele ronde rail

Blog

image of Wanneer een bed in de woonkamer noodzakelijk is23 september 2016Wanneer een bed in de woonkamer noodzakelijk isWanneer u slecht ter been bent of een operatie heeft gehad is de eerste zor...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Nu 20% nazomerkorting!

20% Nazomerkorting op een nieuwe traplift

Handicare maakt de zomer nog wat langer. Maak vandaag nog een afspraak met een adviseur en bestel vóór 6 oktober uw traplift. U profiteert dan maximaal!

Maak nu een afspraak en profiteer van deze actie

Lees meer over deze actie