Traplift functies

De Handicare curve trapliften met enkele rail kunnen uitgerust worden met diverse functies voor uw gemak. Met onderstaande functies maken wij uw dagelijks leven gemakkelijker.

Draaifunctie

Standaard levert Handicare alle stoelen met een handmatige draaifunctie. De draaifunctie zorgt ervoor dat de stoel in de richting van de overloop draait. Hierdoor kunt u gemakkelijker afstappen.

  

Klik op de foto voor een vergroting

Als extra optie kunnen zowel de Classic als de Elegance stoel worden uitgevoerd met een automatische draaifunctie (autoswivel).

Inklapbaar

Alle stoelen zijn uitgerust met een opklapbare voetenplank, zitting en armleuningen. Zo blijft er meer ruimte voor andere trapgebruikers wanneer u de traplift niet gebruikt.   

  

Klik op de foto voor een vergroting

Diverse uitlopen van de rail

Uw lift kan worden uitgevoerd met diverse verschillende uitlopen boven en beneden. Een parkeerbocht, zodat u de stoel weg kan parkeren, maar ook een klaprail die uitklapt wanneer u naar beneden gaat en daarna weer inklapt zodat ook de aanwezige deur normaal gebruikt kan worden.
Klik op de foto voor een vergroting

Gebruiksgemak

De lift wordt eenvoudig bediend door middel van een joystick, zodat u de lift kunt laten stoppen en rijden wanneer u dat wilt. Onder- en bovenaan de trap stopt de lift automatisch. Daar monteren we ook een afstandsbediening zodat u de lift altijd kunt oproepen of wegsturen.

In de armleuning is een signaleringsled gemonteerd. Met behulp van deze led kunnen wij kleine problemen vanaf afstand oplossen. Zo kunt u direct en altijd gebruik maken van de lift!
Klik op de foto voor een vergroting

Veiligheid

De motorunit en stoel zijn voorzien van detectoren. In het geval de lift iets op de trap tegenkomt dat de rit belemmert, stopt de lift direct.

Naar uw eisen en wensen

Al onze liften worden op maat gemaakt. Dit geeft u keuzevrijheid in kleur en vorm, zodat u de traplift geheel in uw interieur kan laten integreren. 

 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak