Trapliftstoelen in alle soorten en maten voor uw traplift met bocht

Bij Handicare begrijpen we dat een traplift die in uw interieur past, de voorkeur heeft. Daarom bieden wij verschillende modellen, materialen en kleuren. Zodoende is er altijd een stoel die mooi staat in uw huis.

Uiteraard zijn de opties afhankelijk van het model van de traplift die u heeft gekozen. Wilt u weten welke traplift het meest geschikt is voor uw interieur en welke mogelijkheden daarbij horen? Dan komt onze adviseur graag vrijblijvend bij u langs.

Bekijk hier alvast welke stoel het beste bij u past

Al onze trapliften worden op maat gemaakt. Dit geeft u keuzevrijheid in kleur en vorm, zodat u de traplift geheel in uw interieur kunt laten integreren.

De Active Seat  - Sta-op-stoel voor uw traplift.

active_seat.jpgHandig van Handicare: deze stoel is vergelijkbaar met een ‘sta-op-stoel’ maar dan voor uw traplift. Handicare is de enige trapliftfabrikant die deze stoel aanbiedt! Net als bij de sta-op-stoel worden uw bewegingen wanneer u gaat zitten of staan, ondersteund.

Deze optie is beschikbaar voor de Alliance en Elegance stoel

Alliance stoel – Stijlvol en tijdloos

alliance_creme-copy.jpg De Alliance stoel van Handicare is een tijdloze stoel, die dankzij de krachtige uitstraling in ieder interieur past. De combinatie van donker hout met de crèmekleurige, lederen bekleding maakt deze stoel tot een stijlvolle zetel voor uw traplift.

Deze stoel is beschikbaar voor de Rembrandt, Van Gogh en Vermeer traplift.

Elegance stoel – Elegant design en verfijnd comfort

elegance_vrij.jpg De Elegance stoel brengt een harmonieuze combinatie van elegant design en verfijnd comfort. De stoel heeft door de bekleding een luxueuze uitstraling. Door de beschermende laag op de bekleding, is deze stoel bovendien makkelijk te reinigen en gaat deze lang mee.

De Elegance stoel heeft een extra zachte zitting en armleuningen die verstelbaar zijn, zodat u het zitoppervlak gemakkelijk kunt vergroten. Dat is nog eens comfortabel.

Deze stoel is beschikbaar voor de Rembrandt, Van Gogh en Vermeer traplift.

Classic stoel – ontwikkeld door fysio – en ergotherapeuten

classic_vrij.png Deze stoel is ontwikkeld in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten en heeft zodoende een hoog zitcomfort. De Classic stoel is een ergonomisch gevormde stoel en heeft een luxe kunststof bekleding met leernerf, die eenvoudig te reinigen is.

Deze stoel is beschikbaar voor de Rembrandt, Van Gogh en Vermeer traplift.

Smart stoel – verkrijgbaar in zes verschillende kleuren!

smart-blauw-front-swivel.jpg De Smart stoel is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. De stoel is uitgevoerd in imitatieleer. Dit gladde materiaal is vochtafstotend en zeer eenvoudig schoon te houden.

Deze stoel is beschikbaar voor de Handicare 2000 traplift

Sta stoel – een stoel om in te staan

2000_perch.jpg Heeft u moeite om uw knie – of heupgewricht te bewegen? Dan is de Sta stoel de geschikte stoel voor op uw traplift. Ook wanneer u een zeer smalle trap heeft is deze Sta stoel de ideale oplossing. Deze stoel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Deze stoel is beschikbaar voor de Handicare 2000 traplift.

Blog

image of Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen 10 mei 2017

Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen

Het beste voor je moeder dat wil iedereen wel. Maak langer thuis wonen moge...

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp