Sta stoel

Heeft u moeite om uw knie – of heupgewricht te bewegen? Dan is de Sta stoel de geschikte stoel voor op uw traplift. Ook wanneer u een zeer smalle trap heeft is deze Sta stoel de ideale oplossing. Deze stoel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Kleuren van de stastoel:

kakao_sitz.jpgfarbe_sand.jpgrubin-rot_sitz.jpgsaphir-blau_sitz.jpgschiefer_sitz.jpgjade_grun.jpg
CacaoZandRoodBlauwAntracietGroen

 

 

Beschikbare opties

  De Handicare 2000 traplift heeft zo’n uniek ontwerp dat er geen andere traplift op de markt bestaat die zo'n krappe bocht kan maken. Hierdoor kunnen andere traplopers optimaal gebruik blijven maken van de trap. De dubbele rail is leverbaar in alle kleuren en de stoelen in zes verschillende kleuren. De lift is volledig aan te passen aan uw interieur!

  Handig, van Handicare!

  De Handicare 2000 wordt geleverd met twee afstandsbedieningen zodat u de lift, zodra deze is opgeklapt, naar het laadcontact boven kunt sturen en meer vrije ruimte hebt in uw gang.

  Standaard beschikt uw traplift over:

  • Twee laadpunten
  • Twee afstandsbedieningen
  • Handmatige draaifunctie van de stoel
  • Inklapbare stoel
  • Diverse veiligheidsensoren

  Er zijn verschillende stoelen voor de Handicare 2000: de Style, Smart en de Stastoel. Maak uw eigen keuze.

  Meer informatie?

  Wij adviseren u graag bij vragen over trapliften en het maken van de juiste beslissing. Met meer dan 130 jaar ervaring in (trap-)liften kunt u op ons bouwen. Ook als u nadenkt over een traplift huren of een gebruikte traplift. Neem contact met ons op voor gratis (thuis-)advies.

  Ja, ik wil gratis thuisadvies

  Beschikbare opties
  • Automatische klaprail: De klaprail maakt het mogelijk uw traplift deels in te klappen waardoor de ruimte onderaan de trap vrij blijft.