2de hands traplift

Als u op zoek bent naar een 2e hands traplift dan bent u bij Handicare Trapliften aan het juiste adres! Wanneer u de traplift slechts tijdelijk nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege een beenbreuk, dan kunt u er ook voor kiezen om een traplift te huren.

vrouw_naast_elegance.jpg Een 2e hands traplift speciaal voor u op maat gemaakt

Omdat de rail van een traplift natuurlijk voor iedere trap anders is wordt dit onderdeel op maat gemaakt voor uw trap. Dit zal gedaan worden door één van onze vakkundige monteurs. 

Wat is het verschil met een nieuwe traplift?

Een 2de hands traplift bij Handicare werkt net zo goed als een nieuwe traplift, alleen is de gebruikersduur korter dan die van een nieuwe. Desalniettemin voldoen alle 2de hands trapliften aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidseisen als een nieuwe traplift. Bovendien levert Handicare alle gebruikte trapliften met één jaar garantie. Meer informatie over een 2de hands traplift.

Welke typen 2de hands trapliften heeft Handicare?

Onze tweedehands trapliften vallen onder dezelfde categorieën als onze nieuwe trapliften.

De rechte trapliften van Handicare:

De trapliften met bochten van Handicare:

Vragen over een 2de hands traplift van Handicare?

Als u vragen heeft over een 2de hands traplift kunt u ons bereiken op telefoonnummer 072 75 111 75, maar u kunt ook vrijblijvend advies aanvragen.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak