Gebruikte trapliften

gebruikte-traplift-3.jpg Een gebruikte traplift kan een goede optie zijn als u niet teveel geld kwijt wilt zijn. Ga hiervoor altijd naar een gespecialiseerde trapliftaanbieder zoals Handicare. Dan weet u zeker dat de gebruikte traplift goed geïnstalleerd wordt en voldoet aan alle veiligheidseisen. Bovendien levert Handicare alle gebruikte trapliften met één jaar garantie.

Gebruikte trapliften van Handicare

Handicare beschikt over een ruim assortiment gebruikte trapliften. Een gebruikte traplift bestaat uit drie delen:

  • Een nieuwe rail, geheel voor uw trap op maat gemaakt
  • Een gereviseerde trapliftstoel
  • Een gereviseerde motor

Omdat een traplift precies op een trap moet passen wordt elke rail op maat gemaakt. Dit is nodig om veilig gebruik van de traplift te garanderen. Een trapliftrail voor de ene trap kan daardoor niet zomaar op een andere trap geplaatst worden. Daarom wordt de rail ook bij een gebruikte traplift nieuw en op maat gemaakt. Onze monteurs komen deze bij u thuis inmeten. De stoel en motor zijn wel gebruikt. Deze worden volledig nagekeken en zijn weer als nieuw als ze geplaatst worden.

Wat kost een gebruikte traplift?

De prijzen van een gebruikte traplift variëren. Elke trapsituatie is anders en uiteraard ook uw persoonlijke voorkeuren voor de uitvoering van de traplift. Een prijsindicatie waar u vanuit kunt gaan is als volgt:

  • Een tweedehands rechte traplift is er vanaf € 2.000,-
  • Een tweedehands traplift met 1 bocht is er vanaf € 4.000,-
  • Een tweedehands traplift met 2 bochten is er vanaf € 5.000,-

Meer informatie over een gebruikte traplift?

Onze adviseur komt graag bij u thuis om kennis met u te maken en op basis van uw situatie te beoordelen of een gebruikte traplift voor u een optie is. Tijdens het bezoek kan hij indien uw dat wenst meteen een offerte voor u opstellen. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact met ons op via 072 – 75 111 75 of vul het antwoordformulier in.

 

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak