Gebruikte trapliften

gebruikte-traplift-3.jpg Een gebruikte traplift kan een goede optie zijn als u niet teveel geld kwijt wilt zijn. Ga hiervoor altijd naar een gespecialiseerde trapliftaanbieder zoals Handicare. Dan weet u zeker dat de gebruikte traplift goed geïnstalleerd wordt en voldoet aan alle veiligheidseisen. Bovendien levert Handicare alle gebruikte trapliften met één jaar garantie.

Gebruikte trapliften van Handicare

Handicare beschikt over een ruim assortiment gebruikte trapliften. Een gebruikte traplift bestaat uit drie delen:

  • Een nieuwe rail, geheel voor uw trap op maat gemaakt
  • Een gereviseerde trapliftstoel
  • Een gereviseerde motor

Omdat een traplift precies op een trap moet passen wordt elke rail op maat gemaakt. Dit is nodig om veilig gebruik van de traplift te garanderen. Een trapliftrail voor de ene trap kan daardoor niet zomaar op een andere trap geplaatst worden. Daarom wordt de rail ook bij een gebruikte traplift nieuw en op maat gemaakt. Onze monteurs komen deze bij u thuis inmeten. De stoel en motor zijn wel gebruikt. Deze worden volledig nagekeken en zijn weer als nieuw als ze geplaatst worden.

Wat kost een gebruikte traplift?

De prijzen van een gebruikte traplift variëren. Elke trapsituatie is anders en uiteraard ook uw persoonlijke voorkeuren voor de uitvoering van de traplift. Een prijsindicatie waar u vanuit kunt gaan is als volgt:

  • Een tweedehands rechte traplift is er vanaf € 2.000,-
  • Een tweedehands traplift met 1 bocht is er vanaf € 4.000,-
  • Een tweedehands traplift met 2 bochten is er vanaf € 5.000,-

Meer informatie over een gebruikte traplift?

Onze adviseur komt graag bij u thuis om kennis met u te maken en op basis van uw situatie te beoordelen of een gebruikte traplift voor u een optie is. Tijdens het bezoek kan hij indien uw dat wenst meteen een offerte voor u opstellen. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact met ons op via 0800 0234 912 of vul het antwoordformulier in.

 

Blog

image of Leef het leven als grootouder19 april 2017

Leef het leven als grootouder

Wat betekent grootouder zijn in 2017?

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp