Trapliften tweedehands

Een duurzame en kostenbesparende optie is om trapliften tweedehands aan te schaffen. Handicare biedt u mogelijkheden.

Uit welke onderdelen bestaan trapliften tweedehands?

Een tweedehands traplift bestaat uit drie onderdelen: een nieuwe rail, die past bij uw trap, een gereviseerde trapliftstoel en een gereviseerde motor.

Veiligheid trapliften tweedehands

Uiteraard mag u van onze tweedehands trapliften dezelfde kwaliteit verwachten als een nieuwe. De gebruikte stoel en motor worden helemaal nagekeken en zijn niet van nieuw te onderscheiden. Wij plaatsen deze pas als ze aan de kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. 

Waarom is de trapliftrail niet tweedehands?

Een traplift wordt speciaal op maat gemaakt voor elke situatie. Elke trap is anders, dus ook die van u. Om de veiligheid van de traplift te kunnen garanderen is het belangrijk dat de trapliftrail is afgestemd op de specifieke situatie in uw woning. Onze monteurs komen deze bij u thuis inmeten. 

Kosten van trapliften huren

Een traplift huren is ook een mogelijkheid. Een rechte traplift huurt u vanaf € 91,- per maand (inclusief BTW). Eeen traplift met bochten is beschikbaar vanaf € 140,- per maand (inclusief BTW). Hierbij komt nog een borg van € 350,-. Aangezien de rail van de traplift op maat gemaakt wordt voor de trap, dient u deze wel te kopen.

Financiële mogelijkheden trapliften tweedehands

Ook voor een tweedehands traplift zijn er mogelijkheden om in aanmerking te komen voor subsidie. Vergoedingen voor een traplift zijn mogelijk vanuit het PGB en de WMO. Laat u vooraf goed informeren, dat kan ook bij onze adviseurs.

Heeft u interesse in een tweedehands traplift van Handicare Trapliften?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs.

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak