22 april 2016

Betrokken leverancier

handicare2.png

Het is belangrijk dat onze cliënten en partners ons ervaren als een betrokken leverancier. Wij willen graag het verschil maken in het dagelijks leven van onze cliënten. Dit motiveert ons altijd om nog beter te presteren en de oplossingen die wij bieden nog beter te maken. Wij doen dit graag in samenwerking met onze cliënten en onze partners. Gezien de huidige ontwikkelingen in de WMO, zoals de extra taken voor de Nederlandse gemeenten en de bezuinigingen, zien wij het samenwerken in de keten van zorg als een essentiële factor. Mensen moeten steeds langer thuis blijven wonen. In dit kader mag u onze medewerkers beschouwen als ‘uw extra ogen en oren in het veld’. Er zijn diverse momenten waarop wij zowel telefonisch als persoonlijk contact hebben met uw cliënt.

De adviseurs van Handicare nemen de tijd voor hun klant en zorgen ervoor dat deze van alle mogelijkheden op de hoogte is. Door onze persoonlijke aanpak en contactmomenten zoals het ‘Trapliftenspreekuur’ en ons Lekker & Lang Thuis Magazine wordt de consument aangesproken op zijn/haar zelfredzaamheid en kan het voorkomen dat een gemeentelijke opdracht wordt omgezet naar een particuliere verkoop. Prettig voor u, prettig voor de klant!


Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak