22 april 2016

Trapliftenspreekuur

handicare3.png

Door de veranderende wet- en regelgeving komen er verschillende regionale zorginitiatieven. Handicare trapliften is zeer actief in het aangaan van partnership met zorgprofessionals. Inmiddels staan onze producten bij meer dan 50 zorgwinkels in Nederland en doen wij actief mee met regionale beurzen.

Om de klant ook in een vroeg stadium van het aankoopproces van informatie te kunnen voorzien is het trapliftenspreekuur ontwikkeld. Bij een overkoepelende zorgorganisatie in de buurt met zorgvoorzieningen zoals een fysiotherapeut, een zorgwinkel, een tandarts en een huisarts houden wij tweewekelijks een spreekuur om potentiële klanten de traplift te laten ervaren eventueel in het bijzijn van de eigen fysio- of ergotherapeut. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u in de buurt, neem dan contact op met Marieke Vonk.


Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak