Traplift advies thuisMaak een afspraak
Traplift advies thuis

Wij beseffen ons dat een traplift voor u geen alledaags product is. En dat u door de vele modellen en mogelijkheden die er zijn, behoefte heeft aan deskundig advies. 

Hoe kan Handicare u adviseren?

  • Wij geven u graag advies waar op te letten bij de aanschaf van een traplift.

  • Wij kunnen u telefonisch meer vertellen over de trapliften van Handicare, het bestelproces bij Handicare, onze werkwijze en onze verschillende trapliften. Ook kunnen wij u adviseren over de verschillen tussen kopen of huren, en over het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte traplift.

  • Wilt u een traplift van Handicare proberen? U kunt een testritje maken op een traplift bij ons op kantoor of op één van onze demo-locaties.

  • Wilt u weten of een traplift van Handicare in uw woning past? Met welke prijs u rekening dient te houden? Of wenst u een gedetailleerde prijsopgave? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs. Onze adviseur meet uw trap in, en laat u direct een 3D-voorbeeld zien van de traplift op uw trap.

  • In sommige gevallen is het ook mogelijk om de traplift deels vergoed te krijgen. Ook daar vertellen wij u graag meer over.

  • Heeft u nog andere vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of uw antwoord er tussen staat. Zo niet? Onze adviseurs beantwoorden ze graag voor u.

De Handicare adviseurs

Ons vriendelijke en professionele team van adviseurs werkt door heel Nederland. Zij worden geregeld bijgeschoold en zijn uitstekend op de hoogte van de laatste technieken, mogelijkheden en toepassingen.

Wist u dat…

Handicare adviseert u niet alleen over trapliften, maar produceert ze ook zelf in de eigen fabrieken in Engeland en Heerhugowaard. Hierdoor zijn de communicatielijnen tussen de trapliftadviseur, de klantenservice en de fabriek zeer kort. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen. De snelle service en het vakkundig advies waar Handicare bekend om staat, zorgt altijd voor tevreden klanten! 

 

Daarom Handicare

 

Traplift Keuzehulp

In vijf eenvoudige stappen advies op maat:

keuzehulp-screenshot.png

Hoe kunt u ons bereiken?

Lees over onze bereikbaarheid in tijden van het Coronavirus.

Contact

Traplift uitproberen?

Wilt u een traplift uitproberen? Heeft u vragen over trapliften?

Wij organiseren trapliftspreekuren door heel Nederland.

Bekijk hier wanneer we bij u in de buurt zijn.

trapliftspreekuur

Blog

Eenvoudige tips om gezond en fit te blijven

Naarmate we ouder worden, is het belangrijker om fit en gezond te blijven. ...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen