Traplift advies thuisMaak een afspraak
Traplift advies thuis

Een traplift: van advies tot aankoop

Wij beseffen ons dat een traplift voor u geen alledaags product is. En dat u door de vele modellen en mogelijkheden die er zijn, behoefte heeft aan deskundig advies.

Het bestelproces van een Handicare traplift

U bent zich aan het oriënteren op een traplift en selecteert uiteindelijk de traplift fabrikant die de traplift bij u mag komen installeren. Voordat u die keuze maakt is het fijn om te weten wat het nu precies inhoudt, het kopen van een traplift. Hoe dit proces bij Handicare verloopt, laten wij u zien in een kort filmpje. Zo kunt u goed zien dat onze vakmensen ervoor zorgen dat het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Onder het filmpje lichten wij alle stappen nog even kort voor u toe.

Een traplift bestellen, hoe werkt dat?

Het traject van een afspraak met een adviseur tot de aflevering van uw traplift zit als volgt in elkaar:

bestelproces-in-icoontjes.jpg

1. Afspraak
U maakt een vrijblijvende afspraak met onze traplift adviseur. Wij zullen u telefonisch enkele vragen over uw situatie stellen en een afspraak met u inplannen. Dit kan vaak al op een zeer korte termijn. 

2. Advies
Een van onze ervaren adviseurs neemt uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie met u door te spreken. Rustig, bij u thuis. U kunt dan ook een familielid of vriend laten aanschuiven. Twee horen immers meer dan één. Onze adviseur zal graag met u meedenken en zal u, dankzij zijn ervaring, altijd een passende oplossing kunnen bieden.

3. Opmeten
Vervolgens wordt met behulp van digitale fotografie uw traplift nauwkeurig opgemeten. Dit wordt met een speciaal computerprogramma gedaan. De adviseur geeft u via zijn tablet met behulp van onze unieke "Vision-App" alvast een indruk hoe de traplift er op úw trap uitziet. Hierin ziet u alle gewenste extra’s en het geeft een fijn startpunt om alle verdere aanpassingen en oplossingen te bespreken. U kunt zelfs een keuze maken in het type stoel en de kleur hiervan. Dit geeft een goed beeld waarop u uw keuze voor een traplift kunt baseren.

4. Offerte
Heeft u een compleet beeld van de werking van de traplift, de mogelijkheden en hoe de traplift er in uw huis uit komt te zien? Dan zal de adviseur een offerte voor u opstellen. Zo weet u meteen de prijs van een traplift. De offerte kunt u vervolgens rustig bekijken en met anderen bespreken. Wellicht heeft u nog offertes van andere bedrijven en wilt u op uw gemak de leveranciers met elkaar vergelijken. Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust.

5. Montage
Gaat u akkoord met de offerte en besluit u een Handicare traplift te kopen? Dan kan onze monteur binnen vijf dagen de traplift bij u komen installeren. Onze monteur heeft een halve dag werk en ruimt alles netjes op voordat hij vertrekt. Ook zal hij uitgebreide instructies geven over het gebruik van de lift, zodat u precies weet hoe uw traplift werkt. Hij oefent met u, tot u volledig vertrouwd bent met de lift. En u, u kunt meteen gebruik maken van uw traplift!

Heeft u nog vragen?

Waarschijnlijk wel. En dat is heel logisch. Daarom hebben wij een professioneel team klaar zitten dat al uw vragen graag tegemoet ziet. Bel ze gerust. Ze helpen u met plezier verder. Handicare is te bereiken op 072 20 20 984 of via het contactformulier. Op werkdagen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar.

De Handicare adviseurs

Ons vriendelijke en professionele team van adviseurs werkt door heel Nederland. Zij worden geregeld bijgeschoold en zijn uitstekend op de hoogte van de laatste technieken, mogelijkheden en toepassingen.

Wist u dat...?

Handicare adviseert u niet alleen over trapliften, maar produceert ze ook zelf in de eigen fabrieken in Engeland en Heerhugowaard. Hierdoor zijn de communicatielijnen tussen de traplift adviseur, de klantenservice en de fabriek zeer kort. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen. De snelle service en het vakkundig advies waar Handicare bekend om staat, zorgt altijd voor tevreden klanten!

Daarom Handicare

Traplift Keuzehulp

In vijf eenvoudige stappen advies op maat

keuzehulp-screenshot.png

Gratis Brochure

In de Handicare trapliftbrochure ziet u in één oogopslag wat wij u te bieden hebben. Bent u zich aan het oriënteren op een traplift, dan is het prettig deze brochure bij de hand te hebben.

traplift_brochure.png

Brochure aanvragen

Traplift uitproberen?

Wilt u een traplift uitproberen? Heeft u vragen over trapliften?

Wij organiseren trapliftspreekuren door heel Nederland.

Bekijk hier wanneer we bij u in de buurt zijn.

trapliftspreekuur