Traplift prijzen: Wat kost een traplift?

U bent eruit: U wilt een traplift laten plaatsen. Misschien weet u zelfs al dat Handicare dit voor u mag doen. Maar, niet geheel onbelangrijk, wat zal een traplift kosten? Dit is afhankelijk van uw situatie, wensen en het type traplift.

Prijs traplift wordt bepaald door uw trap

Er zit een groot verschil in de traplift prijs voor een rechte traplift en voor een traplift met bocht of meerdere bochten. De vorm van uw trap beïnvloedt de prijs van uw traplift. Dit bepaalt namelijk de hoeveelheid maatwerk.

Heeft u een trap met bocht(en)? Dan zal de traplift ingemeten worden en wordt de traplift op maat gemaakt voor uw trap. Hierdoor valt de prijs ook hoger uit. Een rechte trap is relatief eenvoudiger te produceren en te installeren waardoor deze voordeliger zal zijn. Afhankelijk van de extra opties die u kiest, kan dit ook invloed hebben op de prijs van uw traplift.

Traplift prijzen voor rechte trappen en trappen met bocht(en)

In onderstaande tabel kunt u de prijzen zien voor verschillende soorten trapliften. Een traplift voor een rechte trap en een traplift voor trappen met bocht(en). U kunt deze prijzen als richtlijn gebruiken.

Type trapPrijs
Rechte trapvanaf 2.450 euro
Eén bochtvanaf 4.000 euro
Meerdere bochtenvanaf 5.000 euro

Alle prijzen zijn inclusief btw en installatie.

De exacte prijs van uw traplift weten?

Wilt u graag weten wat uw traplift precies zal kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel nu 072 20 04 356 . Maak een afspraak met één van onze adviseurs om vrijblijvend uw trap op te meten en de opties met u te bespreken.

Vraag een offerte aan


Wat is er in de prijs inbegrepen?

De prijs van uw traplift is inclusief:

 

Wat kost een traplift - Prijzen van Trapliften

  • Uitgebreid advies;
  • Meten van uw trap;
  • Productie van de traplift;
  • Installatie van de traplift;
  • Uitleg hoe u de traplift moet gebruiken;
  • Twee jaar garantie (op een nieuwe traplift).

Wanneer u besluit dat u een traplift wilt, komt er een adviseur bij u langs om met u de opties te bespreken. De adviseur zal uw trap ook met speciale apparatuur opmeten. Met deze meting kan hij u ook laten zien hoe een traplift er op uw trap uit komt te zien. U zult zien dat deze minder ruimte op de trap inneemt dan u in eerste instantie wellicht gedacht had!

Besparen op de kosten van uw traplift?

Nu u een idee heeft wat een traplift ongeveer zal kosten, is het wellicht interessant om te weten of u hier op kunt besparen. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Wat kost een tweedehands traplift?

De kosten voor een traplift kunnen een stuk voordeliger uitvallen wanneer u kiest voor een gebruikte traplift. Dit kan in sommige gevallen zelfs 1000 euro schelen. Exacte prijs weten? Vraag een offerte aan of lees verder op onze tweedehands-pagina.

Wat kost een traplift huren?

De prijs voor het huren van een traplift verschilt per type traplift. Voor een trap met bocht(en) huurt u een traplift vanaf 140 euro per maand inclusief btw. In deze kosten zitten de stoel en de motorunit. Omdat de rail op maat moet worden gemaakt, koopt u deze los. De kosten voor de rail zijn vanaf 1810 euro inclusief btw. Vraag een offerte aan of lees verder op onze huren-pagina.

Besparen dankzij subsidie of lening

Soms kunt u besparen op de kosten van uw traplift door subsidie aan te vragen. Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor Wmo of Pgb. Krijgt u een traplift via Wmo? Dan betaalt u 17,50 per 4 weken. Ook kunt u uw gemeente vragen naar de blijverslening. Dit is een lening waardoor u tegen een zeer lage rente geld kunt lenen voor de aanschaf van een traplift. Lees verder op onze vergoeding-pagina.

Wist u dat het ook mogelijk is om een betaalregeling bij ons te treffen? Bedragen en termijnen worden met uw adviseur afgesproken.

Wilt u meer weten over onze trapliften ?

Interesse in een traplift van Handicare? Of is het nog niet helemaal helder en heeft u toch nog wat vragen? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact op

Blog

#36 leukste rolstoelvriendelijke uitjes per provincie in 2019

Dagje weg of uitstapje maken terwijl u een rollator of rolstoel heeft? Wij ...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen