Wat kost een traplift?Vrijblijvende offerte
Wat kost een traplift?

Traplift prijzen: Wat kost een traplift?

U bent eruit: u wilt een traplift laten plaatsen. Misschien weet u zelfs al dat Handicare dit voor u mag doen. Maar wat kost een traplift? Dit is afhankelijk van uw situatie, wensen en het type traplift.

Prijs traplift wordt bepaald door uw trap

Er zit een groot verschil in de traplift prijs voor een rechte traplift en voor een traplift met één bocht of meerdere bochten. Dit bepaalt namelijk de hoeveelheid maatwerk. Heeft u een trap met bocht(en)? Dan zal de trap ingemeten worden en wordt de traplift op maat gemaakt voor uw trap. Een traplift voor een rechte trap is eenvoudiger te produceren en te installeren waardoor deze voordeliger is. Afhankelijk van de extra opties die u kiest, kan dit ook invloed hebben op de prijs van uw traplift.

Ontvang nu een vrijblijvende offerte

Wat kost een traplift?

Heeft u een rechte trap? Dan koopt u een nieuwe, rechte traplift vanaf 2.750 Euro inclusief btw. Deze traplift hoeft niet volledig op maat gemaakt te worden waardoor de prijs lager is dan de prijs voor een traplift met bocht. De kosten voor een nieuwe traplift met bocht begint bij 5.000 Euro, inclusief btw. Uiteraard zijn de installatiekosten inbegrepen. Wilt u weten wat een traplift voor uw trap kost? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

In onderstaande handige tabel kunt u de prijzen zien voor verschillende soorten trapliften. Een traplift voor een rechte trap en een traplift voor trappen met bocht(en). U kunt deze prijzen als richtlijn gebruiken.

Rechte trap

Rechte trap

Gereviseerd

Op aanvraag

Nieuw

vanaf € 2.750

trap met bocht

Eén bocht

Gereviseerd

vanaf € 4.000

Nieuw

vanaf € 5.000

trap met meer bochten

Meer bochten

Gereviseerd

vanaf € 5.000

Nieuw

vanaf € 6.000

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en installatie.

Exacte traplift kosten weten?

Wilt u graag weten wat uw traplift precies zal kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel nu 072 20 04 356 . Maak een afspraak met één van onze adviseurs om vrijblijvend uw trap op te meten en de opties met u te bespreken. 

Waar voor uw geld!

stairlift_adviser_tablet_woman_man_table.jpg De prijs van uw traplift is inclusief:

  • Uitgebreid advies;
  • Meten van uw trap;
  • Productie van de traplift;
  • Installatie van de traplift;
  • Uitleg hoe u de traplift moet gebruiken;
  • Twee jaar garantie (op een nieuwe traplift).

Als u besluit dat u een traplift wilt, komt er een adviseur bij u langs om met u de opties te bespreken. De adviseur zal uw trap ook met speciale apparatuur opmeten. Met deze meting kan hij u ook laten zien hoe een traplift er op uw trap uit komt te zien. Wij horen vaak dat klanten de traplift minder ruimte vinden innemen dan gedacht!

Besparen op de kosten van uw traplift?

Nu u een idee heeft wat een traplift ongeveer zal kosten, is het wellicht interessant om te weten of u hier op kunt besparen. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Wat kost een tweedehands traplift?

De kosten voor een traplift kunnen een stuk voordeliger uitvallen wanneer u kiest voor een gebruikte traplift. Dit kan in sommige gevallen zelfs 1000 euro schelen. Exacte prijs weten? Vraag een offerte aan of lees verder op onze traplift tweedehands pagina.

Hoeveel kost een traplift huren?

De prijs voor het huren van een traplift verschilt per type traplift. Voor een trap met bocht(en) huurt u een traplift vanaf 140 euro per maand inclusief btw. In deze kosten zitten de stoel en de motorunit. Omdat de rail op maat moet worden gemaakt, koopt u deze los. De kosten voor de rail zijn vanaf 1810 euro inclusief btw. Vraag een offerte aan of lees verder op onze traplift huren pagina.

Besparen dankzij subsidie of lening

Soms kunt u besparen op de kosten van uw traplift door subsidie aan te vragen. Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor Wmo of Pgb. Krijgt u een traplift via Wmo? Dan betaalt u €17,50 per 4 weken. Ook kunt u uw gemeente vragen naar de blijverslening. Dit is een lening waardoor u tegen een zeer lage rente geld kunt lenen voor de aanschaf van een traplift. Lees verder op onze vergoeding-pagina.

Wist u dat het ook mogelijk is om een betaalregeling bij ons te treffen? Bedragen en termijnen kunnen met uw persoonlijke traplift adviseur besproken worden.

echtpaar-met-traplift-1100.jpg

Wilt u meer weten over onze trapliften?

Interesse in een traplift van Handicare? Of is het nog niet helemaal helder en heeft u toch nog wat vragen? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact op