Trapliften voor de trap met bochten.

Trapliften met bochten

Onze trapliften met bochten

Handicare heeft het ruimste assortiment aan trapliften voor trappen met traplift_korting_spin.pngbochten. Voor elke trap met bocht heeft Handicare een oplossing die past bij uw situatie, eisen, wensen en budget. De trapliften zijn geschikt voor zowel de binnen- als de buitenbocht van de trap, een spiltrap of trappen over meerdere etages.

U kunt uit twee verschillende uitvoeringen kiezen:

Traplift met enkele rail

gebogen traplift.jpg
Enkele rail

Of u nu een traplift zoekt voor de buitenzijde of de binnenzijde van uw trap, voor één of voor meerdere verdiepingen: Voor elke situatie is deze traplift beschikbaar.

Ik wil een enkele rail

 

Traplift met dubbele rail

 

4000_thumbnail.png
Dubbele rail

Deze traplift heeft zo’n uniek ontwerp dat er geen andere traplift op de markt bestaat die zo'n krappe bocht kan maken. Hierdoor kunnen andere traplopers optimaal gebruik blijven maken van de trap.

 

Ik wil een dubbele rail

 

 

Wij komen graag bij u langs om meer te vertellen over onze traplift oplossingen, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Traplift voor de binnenbocht van de trap?

De binnenbocht van de trap is de kant waar de treden omhoog draaien op een draaitrap of spiltrap. De traptreden zijn aan deze kant smaller. Met een spiltrap wordt bedoeld: een trap waarbij de traptreden vastzitten aan een centrale spil, as of paal. Een wenteltrap is een trap die in een ronding omhoog gaat en minimaal een halve cirkel beslaat. Deze trap heeft geen spil maar een open ruimte.

Voor al deze typen trappen biedt Handicare de oplossing.

Traplift voor spiltrapspiltrap_trap.jpg

Loopt uw trap in een bocht naar boven waarbij de treden allemaal vast zitten aan een centrale spil, as of paal, dan noemen we deze trap een spiltrap. Een spil is een ander woord voor as. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van een spiltrap. Handicare biedt oplossingen om een traplift voor dit type trap te realiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Traplift voor wenteltrap  wenteltrap.jpg

Heeft u een trap die in een ronding omhoog loopt waarbij er géén paal in het midden staat waar de treden aanvast zitten maar een open ruimte, dan heeft u een wenteltrap. Op de afbeelding ziet u een voorbeeld van hoe een wenteltrap eruit zou kunnen zien. Onze trapliften zijn geschikt voor alle type wenteltrappen.

De voordelen van Handicare curve trapliften:

  • Voldoen aan de strengste veiligheidsnormen
  • Geruisloos
  • Compleet op maat gemaakt
  • Eenvoudig te bedienen
  • Ruime keuze in design en accessoires
  • Comfortabele en zachte stoelen
  • Stijlvol en compact

Prijs

Graag geven wij u een indicatie van de kosten van een traplift met bochten. Elke trap is uniek, een traplift met bochten is daarom altijd maatwerk.

  • Vanaf 5.000,- euro voor een nieuwe Handicare traplift met bocht

  • Vanaf 4.000,- euro voor een gebruikte Handicare traplift met bocht

  • Vanaf 140,- euro maand voor een huur traplift (excl. 1.810,- euro eenmalige kosten voor de rail)

Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan vrijblijven een gratis offerte aan.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Handicare 4000

Handicare 4000

De traplift met uniek ontwerp voor krappe bochten. 

Handicare 4000 bekijken
Handicare Freecurve

Handicare Freecurve

Een oplossing voor elke trap.

Handicare Freecurve bekijken