De beoordeling van onze klanten

In uw zoektocht naar een traplift komt u diverse aanbieders tegen. Misschien kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Daarom is het fijn om te weten wat andere klanten van onze trapliften, onze medewerkers en ons bedrijf vinden. Bovendien helpt het ons weer om ons product en onze diensten te verbeteren.

Lees ook referenties van andere trapliftklanten.

Wilt u meer weten over onze trapliften?

Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.  

Uitstekend
8.4
294 beoordelingen
  • 01-08-20166
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Na zes maanden gebruik in onze roeivereniging KR ZV Het Spaarne zijn wij niet geheel tevreden over de wijze waarop de traplift is gemonteerd. Met een kleine aanpassing zou de lift veiliger gebruikersvriendelijker en gemakkelijker op te laden zijn.

  • 23-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Er is zorgvuldig gewerkt.

  • 07-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Voldoet geheel aan de verwachtingen nl.het pijnlijke traplopen vermijden. Eenvoudige bediening.

  • 07-07-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik vind het geweldig

  • 06-07-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik ben erg blij met de traplift. Maar mijn buren klagen over lawaai. Is daar nog iets aan te doen Ik vind het vervelend en het neemt mij mijn plezier om hem te gebruiken.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Geachte mevrouw,Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om het probleem te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet,Handicare Trapliften

  • 05-07-201610
    Naam
    W.H. Holtrop
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed volledig wat we verwachte.

  • 05-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Het stoeltje gaat wel zwaar omhoog qverder geen problemen

  • 04-07-20168
    Naam
    Bendax
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Correct snel en plezierig.

  • 04-07-201610
    Naam
    Johan Muskens
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik heb zelf de ervaring van Handicare niet ervaren omdat ik in het ziekenhuis lag Namens mijn vrouw is er goed en netjes gewerkt.

  • 04-07-20168
    Naam
    M.ligthart
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Over het algemeen goed

  • 04-07-201610
    Naam
    E.W.H. Nicoll
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima. Werkt naar volle tevredenheid.

  • 04-07-201610
    Naam
    j de vogel
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    In een woord een keurig netjes mensvriendelijk bedrijf. Van tevoren goed overleg en telefonisch contact. De monteur ook keurig uitleg wat hij ging doen en ook uitleg daarna van de lift.

  • 04-07-201610
    Naam
    J. MULLER-LECHNER
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Vlot geleverd

  • 04-07-201610
    Naam
    MARGA Vlijm
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Onze ervaring met Handicare is goed en prima verlopen

  • 04-07-20166
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    snelle installatie

  • 04-07-201610
    Naam
    Henk Blankers
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel goed en snel ge nstalleerd

  • 04-07-201610
    Naam
    beugels
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    we zijn te vrede over de traplift

  • 04-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed uitstekend Intakegesprek met afspraken en de snelheid van plaatsing Goed uitstekend de levering en plaatsing Slecht de ervaring met de eerste timmerman van Meyra die de meterkastdeur moest aanpassen delen nieuwe scharnieren Goed de tweede timmerman van Meyra die e.e.a. op juiste wijze heeft opgelost na klagen.

  • 04-07-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed

  • 04-07-20168
    Naam
    cambra
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snelle reactie en afspraak.

  • 04-07-20168
    Naam
    J de wit
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel goed

  • 04-07-20168
    Naam
    op t Hoog
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima

  • 03-06-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goed

  • 14-05-20168
    Naam
    rijkers
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    geheel naar onze zin

  • 11-05-201610
    Naam
    F.J.M. van der Avert
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prettig contact met verkoopster. Het eas voor mij niet nodig om de 2 andere gegadigde af te wachten Tussendoor goed contact met commercieel medewrker daniel george Geen lange wachttijden bij contact Helaas was de monteur die dag best wel chagerijnig

  • 10-05-20168
    Naam
    fam. G.M.Janssen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    We zijn zeer tevreden over de traplift van Handicare.....over de plaatsing en afhandeling. alleen voor mijn vrouw met hoogtevrees is het nog erg wennen maar het gaat staps gewijs elke keer wel wat beter. Wel een vraagteken is dat de stoel ons inziens speling heeft omdat hij ong. 2 cm wiebeld hoort dit zo er is al een service monteur langs geweest en die oordeelde dat dat zo hoort.......maar daar twijfel ik wel aan of dat zo hoort. Als het geregeld kan worden zou ik toch graag een tweede controle zeer op prijs stellen. vriedelijke groeten Fam. G.Janssen

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Beste familie Janssen, Onze After Sales afdeling neemt contact met u op. Met vriendelijke groet,

  • 10-05-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik heb alleen maar goede ervaringen met Handicare

  • 10-05-20166
    Naam
    J.C.Bosman
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    redelijk de voorlichting over de lift had veel beterder gemoeten.

  • 10-05-201610
    Naam
    JWE Smit
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    de traplift bevalt me prima. maak er veel gebruik van. geruisloos en naar ik verder hoop zonder storingen

  • 10-05-201610
    Naam
    Dineke Bentrzon
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Men hield zich fijn aan de afspraken. Vriendelijke mensen. Kortom tevreden

  • 09-05-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snel en goed geleverd en deskundig aangebracht bij ons.

  • 09-05-20166
    Naam
    jacqueline.ederer@movare.nl
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Vertegenwoordiger kundig. Prijs onderhandeling vind ik altijd vervelend. Ik vind dus uiteindelijk dat ik nog teveel betaald heb. Na te hebben getekend komt opeens nog het contract voor onderhoud van meer als 800 euro. In een keer te betalen. Wel heel heel veel. Dat heb ik als zeer onprettig ervaren. De lift functnioneert goed maar hoe ik nu het onderhoud moet gaan regelen. Per jaar betalen . Erg kostbaar ..

  • 09-05-201610
    Naam
    familie Gloudemans
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    positief

  • 09-05-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    duidelijk ter zake straalt vertrouwen uit

  • 09-05-20168
    Naam
    G.Tj.R.Borgers
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    redelijk tot goed. Verkoper te agressief. Installatie en reparatie na storing prima.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Dank voor uw reactie. Wij gaan dit bespreken met de betreffende adviseur.

  • 09-05-201610
    Naam
    Gery Jonker-Keijzers
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Uitstekend

  • 16-04-20166
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Uiteraard ben ik erg blij met mijn traplift zonder kon ik niet naar boven maar het karwei was voor de monteur te groot. Hij heeft flink gewerkt maar had geen tijd om rustig instructie te verschaffen waardoor ik in het weekend meteen Uw service nodig had en ook de stoel stond veel te strak afgesteld met 2 handenmoest ik hem omhoog zien te krijgen. Ook Uw verkoper maakte op ons een te gedreven indruk. De 2 service monteurs daarentegen die hier zijn geweest maakten juist een pretigge indruk.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Bedankt voor uw reactie. Op basis van uw reactie hebben wij het werkproces bij de installatiemonteur aangepast, zodat dit ook soepel verloopt.

  • 16-04-20166
    Naam
    D de Graaf
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Voor traject prima installatie ging vlot inclusief bezoek showroom alleen een minpunt is dat er te weing rekening is gehouden met de lengte van mijn vrouw ze is klein en derhalve zit de stoel te hoog en de voetenplank te laag maar daar was volgens monteur niets aan te doen

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Wij hebben contact met u opgenomen om bovenstaand punt te bespreken.

  • 14-04-20168
    Naam
    m.ketels
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goed

  • 13-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Tot aan vandaag toe bevalt de lift goed. We kunnen natuurlijk niet vergelijken met andere merken. Eigenlijk hebben we geen aanmerkingen alleen vragen wij ons af of en wanneer de rails weer gesmeerd worden.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Bedankt voor de beoordeling. Onze servicedienst zal telefonisch contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

  • 13-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel tevreden

  • 13-04-201610
    Naam
    Th. Plummen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    De klantvriendelijkheid was super op alle fronten. De stoel is uitmuntend

  • 12-04-201610
    Naam
    W. van Hunnik-Douma
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goede ervaring. Snelle offerte en daarna installatie.

  • 12-04-20168
    Naam
    E.T.M. van Marwijk
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snelle service alleen miste ik wel documentatie voor het omgaan met storing dit had voorkomen kunnen worden als ik het na had kunnen kijken wat er mis was met mijn lift doordat mijn hulp per ongeluk op de stop knop had gedrukt.

  • 12-04-20168
    Naam
    van Bergen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    mijn ervaring is heel goed

  • 12-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goedf

  • 11-04-201610
    Naam
    E E C de Lange
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    De traplift voldoet aan al mijn wensen en hij was ook snel geplaatst ik ben prima tevreden. U krijgt van mij 5 sterren of een dikke 10 Hartelijke groet Erna de Lange.

  • 11-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Als opdrachtgever duidelijk de opdracht uitgezet en dan kun je een goede respons verwachten. Wel jammer dat de uitvoerend monteur aan de opdrachtgever vraagt wanneer de onderdelen komen.

  • 11-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    snel en prettig afgehandeld

  • 10-04-201610
    Naam
    mevr. T. Kramer
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    de snelle reactie en afspraken die perfect nagekomen worden.

  • 10-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    tevreden over de snelle levering en prima uitvoering van het werk

  • 09-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Perfecte behandeling en meegedacht met onze wensen. Tevens de goedkoopste aanbieder

  • 08-04-201610
    Naam
    lucie habing-bakker
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goed geholpen en vlug geplaats

  • 08-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Blij dat we een traplift hebben aangeschaft. Meer vrijheid van handelen voor mijn vrouw. .

  • 08-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    heel handig .ik ben er erg blij mee

  • 08-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel correct en alles helemaal volgens afspraak . Een heel goed werkende traplift langs de spilzijde van de trap waardoor de smalle trap toch goed beloopbaar is gebleven.

  • 08-04-201610
    Naam
    Leo D. de Haan
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Wij gebruiken de traplift dagelijks. Het lijkt erop dat het geluid toeneemt.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Naar aanleiding van uw review hebben wij u telefonisch gesproken en een bezoek met de monteur ingepland.

  • 08-04-20168
    Naam
    bert hermsen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    tot nu toe zeer tevreden over het gebruik van de traplift ook over het instalern

  • 08-04-20166
    Naam
    S.D. Koster
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima traplift alleen teleurgesteld in iets wat beloofd was in 2015. n.l. aktie. van computer tablet bij aanmelding van een andere gebruiker voor een traplift. Hetgeen waar ik voor heb gezorgd. Maar toen ik daarvoor had gezorgd ging het niet door. Hierover ben ik nog steeds erg teleurgesteld en zie af voor verdere meldingen van mensen die ook intresse hebben voor een traplift.

  • 08-04-201610
    Naam
    f van de Noort
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    De traplift is vakkundig geinstalleerd. Zodra er iets te veranderen is of iets niet funtioneel werkt staat na een telefoontje dezelfde of de volgende dag de monteur aan de deur.

  • 08-04-20166
    Naam
    W.F.Lichtenauer
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goede voorlichting door vertegenwoordiger maar 2 foutjes Hij had moeten zien dat de stoel eigenlijk niet geschikt is voor mijn vrouw 150 cm Hij zei dat in de stoel Lithium Ion accu s gemonteerd werden er zitten echter 2 lood-gel accu s in.

  • 08-04-20168
    Naam
    Sandra van der Heide-Jansen
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima geregeld Duidelijk en klantvriendelijk. De externe medewerker die na plaatsing van de traplift de elektriciteit heeft aangelegd was helaas verschrikkelijk. Hij kwam behoorlijk te laat is erg lang bezig geweest en heeft aan de lopende band staan schelden.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Dank voor uw reactie. Wij hebben dit zowel met u als de externe partij besproken om herhaling te voorkomen.

  • 08-04-20168
    Naam
    G B Assink
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Onze ervaring is positief en werd erg snel een lift geplaats bij de eerste storing was men er snel

  • 08-04-20168
    Naam
    peeters
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    alles netjes afgeleverd.

  • 08-04-201610
    Naam
    Marja Saris
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Mijn ervaring kon niet beter zijn. Hij functonneert prima. Ben er dagelijks blij mee. Uiterlijk en constructie en functies en beveiliging zijn prima. Had niet beter gekund.

  • 08-04-201610
    Naam
    hans
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Handicare maakt waar wat ze zeggen. Snel en voor een redelijke prijs

  • 05-10-201510
    Naam
    B.Forkink
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Onlangs is bij ons een traplift ge nstalleerd .Wij zijn tot op heden zeer goed te spreken over de verkoper monteurs en after sales.

  • 08-09-20158
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Wat op voorhand beloofd is door vertegenwoordiger kon niet waargemaakt worden 1 delige trap over 2 verdiepingen hierdoor ervaren we nu een moeilijker begaanbaarheid voor degene die geen lift gebruikt. Achteraf gezien hadden we t dan niet gedaan De installatiemonteur was netjes en hardwerkend.

  • 26-08-20158
    Naam
    A.M.M. van den tillaart
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    ik vind de traplift heel fijn maar er is een klijn maartje . ik kan er wel mee leven al is het niet fijn maar voor mijn vrouw is het minder fijn . Wat is er aan de hand de buis waar de lift over caat bestaat uit drie delen en op eloke las begind de lift min of meer te schudden net of die lassen niet vloeiend aan elkaar zitten . Ik zit er zelf niet zo erg mee maar mijvrouw wel .verder vind ik de lift geweldig fin zo nu heb je mijn mening en doe er iets mee hoogachtend A.M.M.van den Tillaart

  • 25-08-20158
    Naam
    van vliet
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    de traplift werkt uitstekend

  • 22-08-20156
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Gemengde gevoelens. Alles wel positief maar dat er een verkeerde uitvoering van de traplift werd geleverd was toch wel erg teleurstellend.

  • 22-08-201510
    Naam
    Meijers
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik ben erg blij met de lift. Het enige kleine bezwaar is dat het iets meer tijd kost. Ik zou niet meer buiten de lift kunnen heb hem waarschijnlijk ook precies op tijd aangeschaft. Soms neem ik de telefoon mee om te voorkomen dat ik hem niet op tijd zou bereiken als ik gebeld zou worden.

  • 20-08-201510
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Zeer goed

  • 19-08-201510
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snelle afspraak. Direct meten. Snelle levering. Netjes ge nstalleerd.

  • 19-08-201510
    Naam
    R.A. van Beek
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    1. Hele goede vertegenwoordiger snelle service gunstige prijs - kwaliteit verhouding. En Pa is heel erg tevreden.

  • 18-08-20158
    Naam
    Wempe
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima

  • 18-08-20158
    Naam
    Schoenmakers
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Met zowel voorlichting als installatie hebben wij positieve ervaringen.

  • 18-08-20158
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima snel.

  • 17-08-20158
    Naam
    A.P.Bouwman
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Uitstekend. Snelle reactie en service.

  • 17-08-20158
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    prima

  • 17-08-201510
    Naam
    M vleugels uit Buchten
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    wij zijn correct behandeld en dank zij de heer erik plummen een fijne betaal regeling kunnen treffen zodat mijn man al van 2 Juni kan profiteren van de traplift.

  • 17-08-20158
    Naam
    Conny Huivenaar
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Werkt goed

  • 17-08-201510
    Naam
    Jan Teuns
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Het gesprek met de Traplift Adviseur de heer Erik Plummen is perfect verlopen. Een goede voorlichting en uitleg samen met mijn echtgenote. Tijdens de uitleg kwam naar voren dat de Adviseur alle tijd had om alles goed en duidelijk uit te leggen. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

  • 17-08-201510
    Naam
    HINDRIK PRUISMAN
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    HIERBIJ WIL IK VOOROP STELLEN DAT DE MONTEUR DIE DE TRAPLIFT HEEFT GE NSTALLEERD ZEER TE PRIJZEN VALT VANWEGE ZIJN VAKKUNDIGHEID.TEVENS MOETS HIJ ZIEN TE MANOEUVREREN TUSSEN DE KLANT GEMEENTE EN HET BEDRIJF VOOR WIE HIJ WERKT..ZOWEL DE GEMEENTE ALS WEL HANDICARE HEBBEN ONS NIET KUNNEN OVERTUIGEN DAT ER OP MAAT GEMAAKTE TRAPLIFT IS GEPLAATST.DE STERREN ZIJN VOOR DE MONTEUR

  • 17-08-201510
    Naam
    de regt
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    prettig en corect

  • 17-08-201510
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima opmeting en installatie goed gedaan Een opmerking de lift accu Heeft een vreemd luchtje waar je beetje misselijk van wordt is dat normaal

  • 17-08-201510
    Naam
    fam w h hoogeveen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    prima

  • 17-08-201510
    Naam
    G. van den Dool-Aartsen
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed deskundig klantvriendelijk. Alleen jammer dat na installatie de deur van garderobekast op overloop moest worden aangepast omdat ie niet open kon door de parkeerbocht. Tot tevredenheid opgelost.

  • 17-08-201510
    Naam
    John Brummans
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Alles in prima staat gemaakt. Alles mooi achter gelaten. Dit zijn plus punten

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak