De beoordeling van onze klanten

In uw zoektocht naar een traplift komt u diverse aanbieders tegen. Misschien kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Daarom is het fijn om te weten wat andere klanten van onze trapliften, onze medewerkers en ons bedrijf vinden. Bovendien helpt het ons weer om ons product en onze diensten te verbeteren.

Lees ook referenties van andere trapliftklanten.

Wilt u meer weten over onze trapliften?

Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.  

Uitstekend
8.5
323 beoordelingen
  • 27-03-20178
    Naam
    J. Muller
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Prima

  • 27-03-20178
    Naam
    Beintema
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Alles goed aangebracht en bij storing direkt hulp gehad.

  • 27-03-201710
    Naam
    R. v. Laar
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Goed geinformeerd Vakkundig geplaatst

  • 27-03-201710
    Naam
    J. van Ekris
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Snel en hulpvaardig

  • 27-03-201710
    Naam
    F. van den Avert
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Snelle installatie conform afspraken en offerte.

  • 27-03-201710
    Naam
    Penners
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    -

  • 27-03-201710
    Naam
    A. Uffelie
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Ik vind de lift zeer goed werkend zonder haperen. Makkelijke bediening.

  • 23-03-201710
    Naam
    Van Duren
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Veel gemak. Onmisbaar.

  • 23-03-20178
    Naam
    Hagenbeek
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    positief goede service

  • 23-03-20178
    Naam
    Benda
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Positief

  • 23-03-201710
    Naam
    Mevr. Memelink
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Gemakkelijke bediening en bedrijfszeker

  • 23-03-201710
    Naam
    E. Nicoll
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Correcte en klantgerichte installatie. Vriendelijk en vakkundig personeel.

  • 23-03-201710
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Een geweldige verbetering om boven te komen

  • 23-03-201710
    Naam
    H. Blankers
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Alles is prima verlopen ook het in termijnen betalen is een zeer goede zaak daardoor kunnen mensen makkelijker een traplift aanschaffen.

  • 23-03-201710
    Naam
    Hr. Doodeman
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    prima sociale ontmoeting met vertegenwoordig als met monteurs

  • 23-03-201710
    Naam
    Mevr. Lanting
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Service advies en hele ervaring was heel plezier zowel met adviseur als met de monteurs.

  • 21-03-201710
    Naam
    M. v.d. Hout
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Ben zeer tevreden.

  • 21-03-201710
    Naam
    J. Beugels
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    We zijn zeer tevreden ook de service is goed.

  • 23-12-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    prima. Snelle correcte service

  • 23-12-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Netjes gewerkt alles opgeruimd

  • 20-12-201610
    Naam
    BC Sleeuwenhoek
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Zeer goede ervaring snelle levering

  • 15-12-201610
    Naam
    P . Aretz
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    als je slecht ter been ben is het een grote uitkomst dat zie ik nu bij mijn man

  • 15-12-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Na een kleine storing na een telefoontje dezelfde middag verholpen is werkt alles naar behoren en ben ik uitermate tevreden met mijn traplift. Helaas heeft de monteur die hem in eerste instantie aangelegd heeft wel de trap beschadigd.

  • 14-12-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Prettig

  • 14-12-201610
    Naam
    arend musch
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Mijn ervaring met Handicare is zeer goed een Firma die luistert naar de klant.

  • 14-12-20168
    Naam
    AAMPeerdeman Stroet
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    het heel krap maar het gaat goed ik kom goed naar boven en naar beneden

  • 14-12-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Het was snel en top geregeld De monteur levert vakwerk

  • 12-12-20168
    Naam
    v.v. DWOW
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Het bedrijf is accuraat bijzonder vriendelijk en denkt mee w.b. de mogelijkheden.

  • 28-11-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    Ja

    Sterke punten:

    Mijn oma is heel blij met haar lift die door een vriendelijke en kundige monteur geplaatst is.

  • 01-08-20166
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Na zes maanden gebruik in onze roeivereniging KR ZV Het Spaarne zijn wij niet geheel tevreden over de wijze waarop de traplift is gemonteerd. Met een kleine aanpassing zou de lift veiliger gebruikersvriendelijker en gemakkelijker op te laden zijn.

  • 23-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Er is zorgvuldig gewerkt.

  • 07-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Voldoet geheel aan de verwachtingen nl.het pijnlijke traplopen vermijden. Eenvoudige bediening.

  • 07-07-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik vind het geweldig

  • 06-07-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik ben erg blij met de traplift. Maar mijn buren klagen over lawaai. Is daar nog iets aan te doen Ik vind het vervelend en het neemt mij mijn plezier om hem te gebruiken.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Geachte mevrouw,Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om het probleem te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet,Handicare Trapliften

  • 05-07-201610
    Naam
    W.H. Holtrop
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed volledig wat we verwachte.

  • 05-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Het stoeltje gaat wel zwaar omhoog qverder geen problemen

  • 04-07-20168
    Naam
    Bendax
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Correct snel en plezierig.

  • 04-07-201610
    Naam
    Johan Muskens
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik heb zelf de ervaring van Handicare niet ervaren omdat ik in het ziekenhuis lag Namens mijn vrouw is er goed en netjes gewerkt.

  • 04-07-20168
    Naam
    M.ligthart
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Over het algemeen goed

  • 04-07-201610
    Naam
    E.W.H. Nicoll
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima. Werkt naar volle tevredenheid.

  • 04-07-201610
    Naam
    j de vogel
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    In een woord een keurig netjes mensvriendelijk bedrijf. Van tevoren goed overleg en telefonisch contact. De monteur ook keurig uitleg wat hij ging doen en ook uitleg daarna van de lift.

  • 04-07-201610
    Naam
    J. MULLER-LECHNER
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Vlot geleverd

  • 04-07-201610
    Naam
    MARGA Vlijm
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Onze ervaring met Handicare is goed en prima verlopen

  • 04-07-20166
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    snelle installatie

  • 04-07-201610
    Naam
    Henk Blankers
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel goed en snel ge nstalleerd

  • 04-07-201610
    Naam
    beugels
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    we zijn te vrede over de traplift

  • 04-07-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed uitstekend Intakegesprek met afspraken en de snelheid van plaatsing Goed uitstekend de levering en plaatsing Slecht de ervaring met de eerste timmerman van Meyra die de meterkastdeur moest aanpassen delen nieuwe scharnieren Goed de tweede timmerman van Meyra die e.e.a. op juiste wijze heeft opgelost na klagen.

  • 04-07-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goed

  • 04-07-20168
    Naam
    cambra
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snelle reactie en afspraak.

  • 04-07-20168
    Naam
    J de wit
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel goed

  • 04-07-20168
    Naam
    op t Hoog
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima

  • 03-06-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goed

  • 14-05-20168
    Naam
    rijkers
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    geheel naar onze zin

  • 11-05-201610
    Naam
    F.J.M. van der Avert
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prettig contact met verkoopster. Het eas voor mij niet nodig om de 2 andere gegadigde af te wachten Tussendoor goed contact met commercieel medewrker daniel george Geen lange wachttijden bij contact Helaas was de monteur die dag best wel chagerijnig

  • 10-05-20168
    Naam
    fam. G.M.Janssen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    We zijn zeer tevreden over de traplift van Handicare.....over de plaatsing en afhandeling. alleen voor mijn vrouw met hoogtevrees is het nog erg wennen maar het gaat staps gewijs elke keer wel wat beter. Wel een vraagteken is dat de stoel ons inziens speling heeft omdat hij ong. 2 cm wiebeld hoort dit zo er is al een service monteur langs geweest en die oordeelde dat dat zo hoort.......maar daar twijfel ik wel aan of dat zo hoort. Als het geregeld kan worden zou ik toch graag een tweede controle zeer op prijs stellen. vriedelijke groeten Fam. G.Janssen

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Beste familie Janssen, Onze After Sales afdeling neemt contact met u op. Met vriendelijke groet,

  • 10-05-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Ik heb alleen maar goede ervaringen met Handicare

  • 10-05-20166
    Naam
    J.C.Bosman
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    redelijk de voorlichting over de lift had veel beterder gemoeten.

  • 10-05-201610
    Naam
    JWE Smit
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    de traplift bevalt me prima. maak er veel gebruik van. geruisloos en naar ik verder hoop zonder storingen

  • 10-05-201610
    Naam
    Dineke Bentrzon
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Men hield zich fijn aan de afspraken. Vriendelijke mensen. Kortom tevreden

  • 09-05-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snel en goed geleverd en deskundig aangebracht bij ons.

  • 09-05-20166
    Naam
    jacqueline.ederer@movare.nl
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Vertegenwoordiger kundig. Prijs onderhandeling vind ik altijd vervelend. Ik vind dus uiteindelijk dat ik nog teveel betaald heb. Na te hebben getekend komt opeens nog het contract voor onderhoud van meer als 800 euro. In een keer te betalen. Wel heel heel veel. Dat heb ik als zeer onprettig ervaren. De lift functnioneert goed maar hoe ik nu het onderhoud moet gaan regelen. Per jaar betalen . Erg kostbaar ..

  • 09-05-201610
    Naam
    familie Gloudemans
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    positief

  • 09-05-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    duidelijk ter zake straalt vertrouwen uit

  • 09-05-20168
    Naam
    G.Tj.R.Borgers
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    redelijk tot goed. Verkoper te agressief. Installatie en reparatie na storing prima.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Dank voor uw reactie. Wij gaan dit bespreken met de betreffende adviseur.

  • 09-05-201610
    Naam
    Gery Jonker-Keijzers
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Uitstekend

  • 16-04-20166
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Uiteraard ben ik erg blij met mijn traplift zonder kon ik niet naar boven maar het karwei was voor de monteur te groot. Hij heeft flink gewerkt maar had geen tijd om rustig instructie te verschaffen waardoor ik in het weekend meteen Uw service nodig had en ook de stoel stond veel te strak afgesteld met 2 handenmoest ik hem omhoog zien te krijgen. Ook Uw verkoper maakte op ons een te gedreven indruk. De 2 service monteurs daarentegen die hier zijn geweest maakten juist een pretigge indruk.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Bedankt voor uw reactie. Op basis van uw reactie hebben wij het werkproces bij de installatiemonteur aangepast, zodat dit ook soepel verloopt.

  • 16-04-20166
    Naam
    D de Graaf
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Voor traject prima installatie ging vlot inclusief bezoek showroom alleen een minpunt is dat er te weing rekening is gehouden met de lengte van mijn vrouw ze is klein en derhalve zit de stoel te hoog en de voetenplank te laag maar daar was volgens monteur niets aan te doen

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Wij hebben contact met u opgenomen om bovenstaand punt te bespreken.

  • 14-04-20168
    Naam
    m.ketels
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goed

  • 13-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Tot aan vandaag toe bevalt de lift goed. We kunnen natuurlijk niet vergelijken met andere merken. Eigenlijk hebben we geen aanmerkingen alleen vragen wij ons af of en wanneer de rails weer gesmeerd worden.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Bedankt voor de beoordeling. Onze servicedienst zal telefonisch contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

  • 13-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel tevreden

  • 13-04-201610
    Naam
    Th. Plummen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    De klantvriendelijkheid was super op alle fronten. De stoel is uitmuntend

  • 12-04-201610
    Naam
    W. van Hunnik-Douma
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goede ervaring. Snelle offerte en daarna installatie.

  • 12-04-20168
    Naam
    E.T.M. van Marwijk
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Snelle service alleen miste ik wel documentatie voor het omgaan met storing dit had voorkomen kunnen worden als ik het na had kunnen kijken wat er mis was met mijn lift doordat mijn hulp per ongeluk op de stop knop had gedrukt.

  • 12-04-20168
    Naam
    van Bergen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    mijn ervaring is heel goed

  • 12-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goedf

  • 11-04-201610
    Naam
    E E C de Lange
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    De traplift voldoet aan al mijn wensen en hij was ook snel geplaatst ik ben prima tevreden. U krijgt van mij 5 sterren of een dikke 10 Hartelijke groet Erna de Lange.

  • 11-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Als opdrachtgever duidelijk de opdracht uitgezet en dan kun je een goede respons verwachten. Wel jammer dat de uitvoerend monteur aan de opdrachtgever vraagt wanneer de onderdelen komen.

  • 11-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    snel en prettig afgehandeld

  • 10-04-201610
    Naam
    mevr. T. Kramer
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    de snelle reactie en afspraken die perfect nagekomen worden.

  • 10-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    tevreden over de snelle levering en prima uitvoering van het werk

  • 09-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Perfecte behandeling en meegedacht met onze wensen. Tevens de goedkoopste aanbieder

  • 08-04-201610
    Naam
    lucie habing-bakker
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    goed geholpen en vlug geplaats

  • 08-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Blij dat we een traplift hebben aangeschaft. Meer vrijheid van handelen voor mijn vrouw. .

  • 08-04-201610
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    heel handig .ik ben er erg blij mee

  • 08-04-20168
    Naam
    Anoniem
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Heel correct en alles helemaal volgens afspraak . Een heel goed werkende traplift langs de spilzijde van de trap waardoor de smalle trap toch goed beloopbaar is gebleven.

  • 08-04-201610
    Naam
    Leo D. de Haan
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Wij gebruiken de traplift dagelijks. Het lijkt erop dat het geluid toeneemt.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Naar aanleiding van uw review hebben wij u telefonisch gesproken en een bezoek met de monteur ingepland.

  • 08-04-20168
    Naam
    bert hermsen
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    tot nu toe zeer tevreden over het gebruik van de traplift ook over het instalern

  • 08-04-20166
    Naam
    S.D. Koster
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima traplift alleen teleurgesteld in iets wat beloofd was in 2015. n.l. aktie. van computer tablet bij aanmelding van een andere gebruiker voor een traplift. Hetgeen waar ik voor heb gezorgd. Maar toen ik daarvoor had gezorgd ging het niet door. Hierover ben ik nog steeds erg teleurgesteld en zie af voor verdere meldingen van mensen die ook intresse hebben voor een traplift.

  • 08-04-201610
    Naam
    f van de Noort
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    De traplift is vakkundig geinstalleerd. Zodra er iets te veranderen is of iets niet funtioneel werkt staat na een telefoontje dezelfde of de volgende dag de monteur aan de deur.

  • 08-04-20166
    Naam
    W.F.Lichtenauer
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Goede voorlichting door vertegenwoordiger maar 2 foutjes Hij had moeten zien dat de stoel eigenlijk niet geschikt is voor mijn vrouw 150 cm Hij zei dat in de stoel Lithium Ion accu s gemonteerd werden er zitten echter 2 lood-gel accu s in.

  • 08-04-20168
    Naam
    Sandra van der Heide-Jansen
    Geslacht
    vrouw
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Prima geregeld Duidelijk en klantvriendelijk. De externe medewerker die na plaatsing van de traplift de elektriciteit heeft aangelegd was helaas verschrikkelijk. Hij kwam behoorlijk te laat is erg lang bezig geweest en heeft aan de lopende band staan schelden.

    Reactie Handicare-Trapliften:

    Dank voor uw reactie. Wij hebben dit zowel met u als de externe partij besproken om herhaling te voorkomen.

  • 08-04-20168
    Naam
    G B Assink
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    Onze ervaring is positief en werd erg snel een lift geplaats bij de eerste storing was men er snel

  • 08-04-20168
    Naam
    peeters
    Geslacht
    man
    Beveelt u dit bedrijf aan
    ja

    Sterke punten:

    alles netjes afgeleverd.

Blog

image of De lente begint! Bent u er klaar voor?20 maart 2017

De lente begint! Bent u er klaar voor?

Op 20 maart begint de lente. Leuke feitjes op een rij.

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp