Onze keurmerken

Kwaliteit, daar staan wij voor

Al onze producten worden getest en gekeurd door wereldwijde onafhankelijke keuringsinstellingen zoals de TUV, het TNO en het Liftinstituut. Zo kunnen wij u garanderen dat al onze producten voldoen aan de hoogst denkbare eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. 

ISO 14001 en 9001 gecertificeerd

iso 9001 14001.jpg

Onze inzet voor de kwaliteit van onze trapliften is erkend door Bureau Veritas en beloond met twee ISO-certificaten: het ISO 14001:2015 certificaat en het ISO 9001:2015 certificaat. Met deze certificering tonen wij aan dat wij onze processen beheersen en dat gestreefd wordt naar het verhogen van klanttevredenheid en naar continue verbetering.

Met deze certificaten voldoen we op internationaal niveau aan de strenge eisen van het ISO.

 

NEN-EN 81-40

liftinstituut-since-1933-lr.jpg

Onze trapliften zijn allemaal gekeurd conform de standaard NEN-EN 81-40:2008 van het Liftinstituut. Deze norm bestaat uit een verzameling van veiligheidseisen waar je aan moet voldoen als je trapliften produceert, installeert en onderhoudt.

 

Nationaal keurmerk hulpmiddelen

logo-nationaal-keurmerk-nkh-rgb-pixelbased-png_225.png

Trots zijn we op het feit dat wij als eerste trapliftfabrikant het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen hebben gekregen. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen helpt u bij het kiezen van een hulpmiddel van kwaliteit. Maar dat niet alleen: u weet ook zeker dat het bedrijf waar u dit hulpmiddel aanschaft voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen.

Bedrijven die het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen hebben, zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant.

 

ASME

asme.jpeg

Daarnaast voldoen de Handicare Van Gogh, Handicare Rembrandt, Classic en Elegance stoel aan de strenge internationale eisen van de ASME (18.1). Daarmee tonen wij aan te voldoen aan de 'Safety Standard for Platform Lifts and Stairway Chairlifts'.

 

TÜV SÜD

tuvsud.jpg

Onze vestiging in Heerhugowaard vervaardigt producten die zijn gecertificeerd door TÜV SÜD Product Service GmbH. Er wordt voldaan aan de eisen voor een foutloze fabricage zoals vermeld in de test- en certificatieregels. Al onze inspanningen om de hoge kwaliteit van onze producten te garanderen leidt tot vele tevreden klanten.

 

Lees meer over

Blog

Oorzaken en symptomen van scoliose

Wat zijn de symptomen van scoliose? Hoe ontstaat scoliose? Welke behandelin...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen