Een traplift kopen van Handicare.Vraag een offerte aan
Een traplift kopen van Handicare.

Traplift kopen: voor uw veiligheid en gemak

Door een traplift te kopen, investeert u in uw veiligheid in huis, in uw eigen welzijn, comfort en gemak. Wij snappen dat een traplift kopen geen eenvoudige beslissing is. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van trapliften en helpen u graag met het kiezen van de beste traplift waar u jarenlang plezier van heeft.

Op zoek naar een veilige, betrouwbare én betaalbare traplift?

U wilt natuurlijk jaren plezier blijven hebben van uw lift. Onze trapliften zijn gegarandeerd veilig, comfortabel en bedrijfszeker. Met een Handicare traplift bent u verzekerd van een betrouwbare traplift, omdat:

  • Alle Handicare trapliften voldoen aan de strikte eisen van het ISO.
  • Onze liften worden regelmatig getest op veiligheid door onafhankelijke instituten.
  • Daarnaast is Handicare trapliftfabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.
  • Bovendien hebben wij een breed assortiment trapliften, waardoor wij voor nagenoeg iedere portemonnee een betaalbare traplift hebben.

Een traplift kopen, hoe werkt dat?

Voordat u een traplift gaat aanschaffen, wilt u uiteraard graag weten hoe het aankoopproces van een traplift gaat en waar u rekening mee moet houden. Handicare begeleidt u graag en gaat samen met u op zoek naar de passende oplossing voor uw situatie. U kunt zo een gedegen keuze maken voor de traplift die u gaat kopen. Handicare Trapliften streeft ernaar door de juiste begeleiding het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wilt u eerst meer weten over het bestelproces? Bekijk onze video:

Gratis trapliftadvies

 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste traplift?

In vijf eenvoudige stappen advies op maat:

keuzehulp-screenshot.png

Wat kost een traplift?

Graag geven wij u een richtlijn voor de kosten van een traplift. Voor een exacte prijs in uw situatie adviseren wij u altijd een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Een adviseur kan de situatie bekijken en u een op maat gemaakt advies geven. Een persoonlijke oplossing binnen uw wensen en uw budget.

Traplift prijzen; u kunt deze prijzen als richtlijn gebruiken.

Type trapPrijs - gereviseerdPrijs - nieuw
Rechte trapOp aanvraagvanaf 2.750 euro
Eén bochtvanaf 4.000 eurovanaf 5.000 euro
Meerdere bochtenvanaf 5.000 eurovanaf 6.000 euro

Alle prijzen zijn inclusief btw en installatie.

Wilt u direct een prijs voor uw situatie? Vraag een offerte aan.

Een nieuwe, tweedehands of huur traplift?

U kunt op verschillende manieren een traplift aanschaffen bij ons. Naast het kopen van een nieuwe traplift is het ook mogelijk om een gebruikte traplift te kopen. Tweedehands trapliften zijn uiteraard goedkoper in aanschaf dan een nieuwe traplift. Wanneer u een trap met één of meerdere bochten heeft zal de rail van de traplift altijd maatwerk, en daarom nieuw, zijn. De stoel en motor zullen daarentegen gereviseerd zijn. Ook een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Zeker wanneer een traplift in huis een tijdelijke oplossing voor u is.

Een traplift kopen: hoe financiert u dat?

U kunt een traplift particulier aanschaffen of een indicatie voor een traplift krijgen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het is belangrijk om u uitgebreid te informeren en de voor-en nadelen van de Wmo goed af te wegen, voordat u een keuze maakt. Een traplift via de Wmo is tegenwoordig niet meer gratis. U betaalt altijd een eigen bijdrage. Wanneer u niet direct de financiële middelen tot uw beschikking heeft, kunt u er ook voor kiezen de lift te financieren bij Handicare. Dit is een persoonlijke oplossing die wij graag met u bespreken. Indien u meer informatie wilt over de persoonlijke oplossing voor uw situatie neem dan gerust contact met ons op via 072 20 20 808.

Wat is de levertijd van een traplift?

De levertijd van een Handicare traplift bedraagt één week voor spoedleveringen. De standaard levertijd is ca. drie weken. Onze adviseur stemt dit graag met u af.

Installatie van uw traplift

Wanneer uw traplift klaar is voor installatie ontvangt u van ons hierover een brief. In deze brief staat onder andere de datum van plaatsing en de levering van de materialen. Het installeren van de traplift inclusief gebruiksinstructie zal ongeveer vier uur duren.

Blog

Twee smaakvolle taartrecepten

De één houdt van hartig en de ander van zoet. Daarom hebben wij een hartig ...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen