Een traplift kopen van Handicare.Vraag een offerte aan
Een traplift kopen van Handicare.

Traplift kopen: voor uw veiligheid en gemak

Door een traplift te kopen, investeert u in uw veiligheid in huis, in uw eigen welzijn, comfort en gemak. Dit zijn zaken die uiteraard niet in geld zijn uit te drukken. Toch begrijpen wij dat een traplift kopen geen eenvoudige beslissing is, het is vaak een emotionele beslissing en kan een flinke hap uit uw budget nemen. Waarschijnlijk gaat u bij uw keuze dan ook niet over één nacht ijs.

Op zoek naar een veilige, betrouwbare én betaalbare traplift?

U wilt natuurlijk jaren plezier blijven hebben van uw lift. Onze trapliften zijn gegarandeerd veilig, comfortabel en bedrijfszeker omdat de trapliften van Handicare:

  • voldoen aan de strikte eisen van het ISO.
  • regelmatig worden getest op veiligheid door onafhankelijke instituten.

Daarnaast is Handicare de enige trapliftfabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Bovendien hebben wij een breed assortiment trapliften, waardoor wij voor nagenoeg iedere portemonnee een betaalbare traplift hebben.

Een traplift kopen, hoe werkt dat?

Voordat u een traplift gaat aanschaffen, wilt u uiteraard graag weten hoe het aankoopproces van een traplift gaat en waar u rekening mee moet houden. Handicare begeleidt u graag en gaat samen met u op zoek naar de passende oplossing voor uw situatie. U kunt zo een gedegen keuze maken voor de traplift die u gaat kopen. Handicare Trapliften streeft er naar door de juiste begeleiding het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat kost een traplift?

Graag geven wij u een richtlijn voor de kosten van een traplift. Voor een exacte prijs in uw situatie adviseren wij u altijd een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Een adviseur kan de situatie bekijken en u een advies op maat geven. Een persoonlijke oplossing binnen uw wensen en uw budget.

  • Kosten rechte traplift, 1 verdieping: 2.750,- euro incl. BTW
  • Kosten traplift met bocht: 6.000,- euro incl. BTW
  • Kosten traplift met twee bochten: 7.000,- euro incl. BTW.

Handicare verkoopt ook tweedehands trapliften. Deze trapliften beginnen bij 2.000,- euro incl. BTW. Wilt u direct een prijs voor uw situatie? Vraag een offerte aan.

Een traplift kopen: hoe financiert u dat?

U kunt een traplift particulier aanschaffen of een indicatie voor een traplift krijgen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het is belangrijk om u uitgebreid te informeren en de voor-en nadelen van de Wmo goed af te wegen, voordat u een keuze maakt. Een traplift via de Wmo is tegenwoordig niet meer gratis.

Wanneer u niet direct de financiële middelen tot uw beschikking heeft, kunt u er ook voor kiezen de lift te financieren bij Handicare. Dit is een persoonlijke oplossing die wij graag met u bespreken. Indien u meer informatie wilt over de persoonlijke oplossing voor uw situatie neem dan contact met ons op via 072 75 111 55

 

Vind uw traplift met onze keuzehulp

In enkele simpele stappen vindt u de beste traplift voor uw situatie:

keuzehulp-screenshot.png

Blog

De 6 leukste attracties om met uw kleinkinderen te bezoeken

Voor veel opa’s en oma’s is een dagje uit met de kleinkinderen een echte tr...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen