Een traplift kopen: voor uw veiligheid en gemak

 Door een traplift te kopen, investeert u in uw veiligheid in huis, in uw eigen welzijn, comfort en gemak. Dit zijn zaken die uiteraard niet in geld zijn uit te drukken. Toch begrijpen wij dat een traplift kopen geen eenvoudige beslissing is, het is vaak een emotionele beslissing en kan een flinke hap uit uw budget nemen. Waarschijnlijk gaat u bij uw keuze dan ook niet over één nacht ijs.

Op zoek naar een veilige, betrouwbare én betaalbare traplift?

U wilt natuurlijk jaren plezier blijven hebben van uw lift. Onze trapliften zijn gegarandeerd veilig, comfortabel en bedrijfszeker omdat de trapliften van Handicare:

  • voldoen aan de strikte eisen van het ISO.
  • regelmatig worden getest op veiligheid door onafhankelijke instituten.
  • de enige trapliften zijn met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

 

veilige_traplift.jpg

 

Traplift Kopen

Een traplift kopen, hoe werkt dat?

Voordat u een traplift gaat aanschaffen, wilt u uiteraard graag weten hoe het aankoopproces van een traplift gaat en waar u rekening mee moet houden. Handicare begeleidt u graag en gaat samen met u op zoek naar de passende oplossing voor uw situatie. U kunt zo een gedegen keuze maken voor de traplift die u gaat kopen. Handicare Trapliften streeft er naar door de juiste begeleiding het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Maak een afspraak

 

Wat kost een traplift?

Graag geven wij u een richtlijn voor de kosten van een traplift. Voor een exacte prijs in uw situatie adviseren wij u altijd een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Een adviseur kan de situatie bekijken en u een advies op maat geven. Een persoonlijke oplossing binnen uw wensen en uw budget.

  • Kosten rechte traplift, 1 verdieping: € 2.750,- incl. BTW
  • Kosten traplift met bocht: € 6.000,- incl. BTW
  • Kosten traplift met twee bochten: € 7.000,- incl. BTW.

Handicare verkoopt ook tweedehands trapliften. Deze trapliften beginnen bij € 2.000,- incl. BTW. Wilt u direct een prijs voor uw situatie?

Kosten traplift

Trapliften subsidie

Een traplift kopen: hoe financiert u dat?

U kunt een traplift particulier aanschaffen of een indicatie voor een traplift krijgen via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het is belangrijk om u uitgebreid te informeren en de voor-en nadelen van de Wmo goed af te wegen, voordat u een keuze maakt. Een traplift via de Wmo is tegenwoordig niet meer gratis.

Wanneer u niet direct de financiële middelen tot uw beschikking heeft, kunt u er ook voor kiezen de lift te financieren bij Handicare. Dit is een persoonlijke oplossing die wij graag met u bespreken. Indien u meer informatie wilt over de persoonlijke oplossing voor uw situatie neem dan contact met ons op via 0800 0234 912

Blog

image of Leef het leven als grootouder19 april 2017

Leef het leven als grootouder

Wat betekent grootouder zijn in 2017?

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp