Tweedehands traplift: voordelig en veiligGratis offerte aanvragen
Tweedehands traplift: voordelig en veilig

Tweedehands trapliften van Handicare: voordeel op maat

Wilt u een veilige traplift op maat van een bekende leverancier maar liever niet de hoofdprijs betalen? De tweedehands trapliften van Handicare voldoen aan alle veiligheidseisen. Bovendien krijgt u standaard één jaar garantie. Bij Handicare bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Waarom een tweedehands traplift van Handicare:

 • Al onze gebruikte trapliften worden geleverd met een geheel nieuwe rail, op maat gemaakt voor uw trap. Zo garanderen wij u veiligheid en beloopbaarheid van de trap.
 • U heeft één jaar garantie op onze gereviseerde trapliften.
 • Uw stoel en motor zijn uitgebreid nagekeken en getest wanneer ze geplaatst worden bij u thuis.
 • Handicare is een Nederlandse trapliftfabrikant met meer dan 135 jaar ervaring in (trap)liften.
 • Wij kunnen uw traplift al binnen 5 werkdagen plaatsen.

Met andere woorden: De kwaliteit van onze tweedehands trapliften doet niet onder voor die van de nieuwe trapliften van Handicare.

Hoe wordt een gebruikte traplift opgebouwd?

Een gebruikte traplift bestaat uit drie delen:

 • Een nieuwe rail, geheel op maat gemaakt voor uw trap. Hiervoor meten wij uw trap nauwkeurig op.
 • Een gereviseerde trapliftstoel. Keuze uit vele stoelen op voorraad leverbaar.
 • Een gereviseerde motor.

Altijd een nieuwe trapliftrail

Om veilig gebruik van de traplift te garanderen, is het belangrijk dat een trapliftrail zeer nauwkeurig op de trap past. Hiervoor maken wij iedere trapliftrail specifiek voor uw trap op maat. Omdat een trapliftrail voor de ene trap niet zomaar op een andere trap geplaatst kan worden, wordt de rail dus ook bij een tweedehands traplift nieuw en op maat voor uw trap gemaakt. Onze adviseurs komen hiervoor uw trap bij u thuis inmeten.

Let op! Indien u een traplift op marktplaats koopt, zult u een tweedehands rail krijgen. Een tweedehands rail is minder veilig dan een nieuwe rail.

Gereviseerde motor en stoel

Wij hebben een groot assortiment tweedehands stoelen en motoren. Ook extra opties zoals een automatische Tweedehands traplift voetenplank zijn tweedehands te verkrijgen. Zo kunnen wij uw tweedehands traplift aanpassen aan al uw wensen. Alle gebruikte stoelen en motoren worden volledig in onze eigen fabriek nagekeken en zijn weer als nieuw als ze geplaatst worden. Pas wanneer alle onderdelen volledig aan onze kwaliteit– en veiligheidseisen voldoen, worden ze ingezet voor hergebruik. Meer informatie over de garantie ingeval van een tweedehands traplift.

Voor iedere trap een oplossing

Of u nu een rechte trap, een smalle trap of een trap met bochten heeft; Wij hebben voor iedere trap en ieder interieur een passende oplossing. Doordat wij de trapliftrail altijd nieuw en op maat maken, levert u nooit in op kwaliteit en comfort. Onze fabriek zit in Nederland, waardoor wij snel de traplift bij u kunnen plaatsen.

Wat kost een traplift tweedehands?

De prijs van een tweedehands traplift varieert en is afhankelijk van uw trap en uw persoonlijke voorkeur. Een prijsindicatie waar u vanuit kunt gaan is als volgt:

Rechte trap

Rechte trap

Gereviseerd

Op aanvraag

 
trap met bocht

Eén bocht

Gereviseerd

vanaf € 4.000

 
trap met meer bochten

Meer bochten

Gereviseerd

vanaf € 5.000

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en installatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tweedehands traplift? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Vraag een trapliftofferte aan

Twijfelt u tussen een nieuwe en een tweedehands traplift? Wilt u weten wat een Handicare traplift u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze adviseurs zal dan bij u langskomen en brengt u vervolgens een uitgebreide offerte uit.

 • Ruim 800.000 tevreden klanten gingen u voor
 • Geheel vrijblijvend
 • Persoonlijk advies op maat
 • Wij komen langs op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.
 • De adviseur meet de trap in en berekent op basis daarvan direct de prijs.
Offerte aanvragen

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

Aanhef:

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in ons Privacy Beleid.

Houd mij op de hoogte van Handicare nieuws en aanbiedingen:

Opt-in