Uw traplift met uitstekende garantie

U wilt een kwalitatief hoogstaande traplift?

Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn trots op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze trapliften door de jaren heen steeds verder kunnen perfectioneren. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze trapliften wordt gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

Hoelang is de garantietermijn op mijn traplift?

De standaard garantietermijn voor uw traplift bedraagt 2 jaar. Indien uw lift binnen deze periode storing krijgt, zal dit uiteraard door onze monteur hersteld worden.

Garantietermijn uitbreiden?

Met een servicecontract kunt u de garantietermijn uitbreiden. Onze trapliftadviseur vertelt u graag meer over de servicecontracten.

Toch storing?

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het natuurlijk fijn om te weten dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn op het storingsnummer 072 576 88 80.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de garantie of onze producten en diensten? Neem dan contact op met 072 75 111 55 of vul ons contactformulier in.

Blog

Apfelstrudel makkelijk gemaakt | Handicare Trapliften

De Beierse apfelstrudel. Deze sappige variant uit de ovenschaal is gemakkel...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen