image of swoosh
Gratis Offerte

Trapliften

Een traplift van Handicare kunt u nieuw of tweedehands kopen, maar u kunt deze ook huren. En voor iedere trap bieden wij een geschikte traplift. De meeste woningen in Nederland hebben een trap met één of meerdere bochten of hoeken. Voor iedere trap met bocht, smal of breed, hebben wij een oplossing op maat. Ook voor rechte trappen bieden wij verschillende soorten trapliften aan.

Handicare biedt voor iedere trap, ieder interieur en ieder budget een oplossing en onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd door onze professionele monteur, kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. Door onze 24-uurs service is er altijd iemand bereikbaar.

De trapliften van Handicare:

  • Snelle levertijd en installatie
  • Veiligheid staat voorop
  • Stijlvol en compact ontwerp
  • Geruisloos
  • Verschillende stoeltypes en kleuren
  • Keuze uit het grootste assortiment

Op zoek naar een traplift met bocht of naar een rechte traplift? Wij leggen u het graag uit. 

Wist u dat..

De trapliften van Handicare zijn ontwikkeld vanuit de wensen van haar klanten. Onze geschiedenis gaat terug naar de 19e eeuw, Handicare produceert liften sinds 1886 en is daarmee de eerste Nederlandse liftfabrikant. Lees meer over onze geschiedenis.

 

Blog

image of Kent u de geschiedenis van Handicare?23 februari 2017Kent u de geschiedenis van Handicare?De geschiedenis van Handicare laat zien waar wij als trapliften fabrikant v...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Traplift Keuzehulp

Vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp