Image of swoosh3_mensen_aan_tafel.jpg

Trapliften

Een traplift van Handicare kunt u nieuw of tweedehands kopen, maar u kunt deze ook huren. En voor iedere trap bieden wij een geschikte traplift. De meeste woningen in Nederland hebben een trap met één of meerdere bochten of hoeken. Voor iedere trap met bocht, smal of breed, hebben wij een oplossing op maat. Ook voor rechte trappen bieden wij verschillende soorten trapliften aan.

Handicare biedt voor iedere trap, ieder interieur en ieder budget een oplossing en onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Ook nadat de traplift bij u is geïnstalleerd door onze professionele monteur, kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. Door onze 24-uurs service is er altijd iemand bereikbaar.

De trapliften van Handicare:

  • Snelle levertijd en installatie
  • Veiligheid staat voorop
  • Stijlvol en compact ontwerp
  • Geruisloos
  • Verschillende stoeltypes en kleuren
  • Keuze uit het grootste assortiment

Op zoek naar een traplift met bocht of naar een rechte traplift? Wij leggen u het graag uit. 

Wist u dat..

De trapliften van Handicare zijn ontwikkeld vanuit de wensen van haar klanten. Onze geschiedenis gaat terug naar de 19e eeuw, Handicare produceert liften sinds 1886 en is daarmee de eerste Nederlandse liftfabrikant. Lees meer over onze geschiedenis.

 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak