Voor iedereen een traplift.Vraag een offerte aan
Voor iedereen een traplift.

Trapliften

Handicare biedt voor iedere trap, ieder interieur en ieder budget een oplossing. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. De meeste woningen in Nederland hebben een trap met één of meerdere bochten of hoeken. Als nederlands fabrikant zijn wij hierin gespecialiseerd en hebben wij voor iedere trap met bocht, smal of breed,  een oplossing op maat. Ook voor rechte trappen bieden wij verschillende soorten trapliften aan.

Traplift korting


Een traplift van Handicare kunt u nieuw of tweedehands kopen, maar u kunt deze ook huren. Wij adviseren u hierin graag. Ook nadat de lift bij u is geïnstalleerd door onze professionele monteur, kunt u rekenen op een uitstekende service & garantie. Door onze 24-uurs service is er altijd iemand bereikbaar.

De trapliften van Handicare:

  • Snelle levertijd en installatie
  • Veiligheid staat voorop
  • Stijlvol en compact ontwerp
  • Geruisloos
  • Verschillende stoeltypes en kleuren
  • Keuze uit het grootste assortiment 

Wist u dat..

De trapliften van Handicare zijn ontwikkeld vanuit de wensen van haar klanten. Onze geschiedenis gaat terug naar de 19e eeuw, Handicare produceert liften sinds 1886 en is daarmee de eerste Nederlandse liftfabrikant. Lees meer over onze geschiedenis.

Trapliften met bochten

Trapliften met bochten

Trapliften voor de trap met bochten.

Bekijken
Rechte trapliften

Rechte trapliften

Trapliften voor de rechte trap.

Bekijken