Image of swooshmechanic_stairs_level_rembrandt.jpg

Voor uitstekende service moet u bij Handicare zijn

Onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven 100% klanttevredenheid na. Daarom doen wij er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Omdat wij van mening zijn dat het nooit goed genoeg is en het altijd beter kan, zoeken wij altijd naar verbeterpunten zodat wij een nog betere service kunnen bieden. Dit doen wij onder andere door goed naar onze klanten te luisteren. 

Traplift service

Onze 24-uurs servicedienst biedt monteurs verspreid over heel Nederland. Er is altijd wel een monteur dichtbij u in de buurt. Met een servicecontract verzekert u zich van een deskundige 24-uurs service op iedere dag van de week. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag met de lift de trap op en af kunt.

Onze producten worden gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Desalniettemin kan het een keer voorkomen dat er een storing optreedt. En dat komt altijd op een ongelegen moment. Ook wanneer uw traplift midden in de nacht niet meer functioneert, komt er een kundige monteur van Handicare bij u langs.

Een trapliftstoring?

Ondanks de zorg die wij besteden aan uw traplift, is het mogelijk dat er een storing optreedt. Wanneer u een storing in uw lift heeft, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat het probleem op korte termijn opgelost wordt zodat u weer veilig de trap op en af kan.

Heeft u storing in uw traplift? Neem dan contact op met onze technische dienst op 072 576 88 80. Als er geen haast bij is, kunt u ook ons serviceformulier invullen. Wij nemen dan uiterlijk de volgende werkdag tussen 8 en 17 uur contact met u op. 

Blog

image of De leukste kerstuitjes van 201630 november 2016De leukste kerstuitjes van 2016De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur en Handicare Trapliften heeft...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Handicare Trapliften maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten presteren. Meer weten? Klik hier

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak