Uitstekende service en tevreden klantenLees onze referenties
Uitstekende service en tevreden klanten

Voor uitstekende service moet u bij Handicare zijn

Onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven 100% klanttevredenheid na. Daarom doen wij er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Omdat wij van mening zijn dat het nooit goed genoeg is en het altijd beter kan, zoeken wij altijd naar verbeterpunten zodat wij een nog betere service kunnen bieden. Dit doen wij onder andere door goed naar onze klanten te luisteren. 

Traplift service

Onze 24-uurs servicedienst biedt monteurs verspreid over heel Nederland. Er is altijd wel een monteur dichtbij u in de buurt. Met een servicecontract verzekert u zich van een deskundige 24-uurs service op iedere dag van de week. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag met de lift de trap op en af kunt.

Onze producten worden gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Desalniettemin kan het een keer voorkomen dat er een storing optreedt. En dat komt altijd op een ongelegen moment.

Een trapliftstoring?

Ondanks de zorg die wij besteden aan uw traplift, is het mogelijk dat er een storing optreedt. Wanneer u een storing in uw lift heeft, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat het probleem op korte termijn opgelost wordt zodat u weer veilig de trap op en af kan.

Heeft u storing in uw traplift? Neem dan contact op met onze technische dienst op 072 576 88 80. Als er geen haast bij is, kunt u hier ook een serviceaanvraag invullen. Wij nemen dan uiterlijk de volgende werkdag tussen 8:00 en 17:00 uur contact met u op.