Handicare, het alledaagse leven makkelijker maken
Handicare, het alledaagse leven makkelijker maken

Over Handicare Trapliften

over ons in icoontjes_2021.jpg

Wat we doen: Met onze kwaliteits trapliften maken wij het dagelijks leven gemakkelijker.

Met het ouder worden van de wereldbevolking, groeit ook de behoefte om in eigen huis, in de vertrouwde omgeving te blijven wonen. Een trap in of om het huis kan dan een obstakel worden. Dankzij onze trapliften hoeft dat niet. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om in zijn of haar eigen woning te blijven wonen.

Trapliften van hoge kwaliteit

Met onze traplift haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Onze producten zijn namelijk gekeurd door diverse instanties. Verschillende keurmerken tonen de kwaliteit waar wij - als fabrikant - en onze trapliften aan voldoen. 

keurmerken-Handicare-trapliften.jpg

Sinds 1886

Onze Nederlandse tak vindt zijn oorsprong in het jaar 1886. De heer Jan Hamer richtte toen zijn eigen bedrijf op voor onder andere de verkoop van liften. Het bedrijf groeide al snel uit tot de grootste liftenproducent van Nederland. In het jaar 1962 was de eerste Europese stoeltraplift een feit. 

Inmiddels hebben wij in meer dan 50 landen meer dan 700.000 tevreden klanten.

Onze vestigingen

Wij zijn onderdeel van de Handicare groep. Het hoofdkantoor voor onze trapliften bevindt zich in Heerhugowaard, Noord Holland. Dit is tevens het vestigingsadres van de fabriek voor onze trapliften met bochten. De andere fabrieken zijn gevestigd in Engeland en China.

Als traplift fabrikant hebben wij meerdere verkoopvestigingen in het buitenland.

Daarnaast werken wij over de hele wereld met lokale business partners.

Over Handicare Group

De Handicare groep is een wereldwijd bedrijf, opgericht in 1986. Het hoofdkantoor bevindt zich in Stockholm, Zweden. Sinds oktober 2017 is Handicare een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq Stockholm.

Blogs over onze mensen

Dick Beerepoot - Product manager

blog-veiligheid-traplift.jpg

Veiligheid gaat voor alles. Daarom testen wij onze producten uitgebreid en zorgen wij dat wij aan de gestelde veiligheidseisen voldoen. Onze product manager Dick vertelt er meer over in ons blog.

Lees het blog over veiligheid

 

Edwin Schoone - Rail designer

blog-traplift-tekenen.jpg Vroeger tekenden wij de traplift nog op papier. Inmiddels is dit handmatige werk vervangen door computerwerk. Edwin heeft het allebei gedaan en vertelt graag over zijn werk.

Lees over een traplift tekenen

 


Jesper Beers - Manager PhotoSurvey

blog-trap-opmeten-voor-een-traplift.jpg

Er komt veel kijken bij het zo efficiënt en foutloos opmeten van de trap. Gelukkig hebben we hier heel handige software voor. Jesper legt uit hoe het meetproces van de trap bij ons in elkaar steekt.

Blog over de trap opmeten

 

Onze kernwaarden

We hebben een aantal kernwaarden geformuleerd waar wij voor staan en waar onze medewerkers voor gaan.

  • Integriteit  -  Wij beloven wat wij kunnen waarmaken en houden onze beloftes. Elke klant bieden wij de beste oplossing en een gericht en eerlijk advies.
  • Commitment  -  Wij staan volledig achter onze beslissingen. Deze zijn zorgvuldig overwogen en dragen bij aan het bereiken van onze doelstellingen.
  • Respect  -  Wij zijn betrokken bij onze klant. Daarom luisteren wij naar de wensen en eisen van de klant. Daarbij respecteren wij een ieders eigen mening.
  • Openstaan voor verandering  -  Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen, zienswijzen, methoden en mogelijkheden met als doel onze manier van werken te vernieuwen en verbeteren.
  • Passie  -  Bij Handicare werken gepassioneerde medewerkers die vaak al jaren voor het bedrijf werken. Deze medewerkers zorgen voor veel kennis en ervaring in huis. Dit dragen zij weer over op onze jongere medewerkers die er minstens zo hard voor gaan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Handicare, of wilt u meer weten over onze andere producten en diensten? Neem dan contact op met 072 20 20 717 .

Wat klanten zeggen

feedback-icon.png

"Geweldige service!"

"Ik ben altijd op zoek naar de beste prijs met de beste service. Toen ben ik uiteindelijk bij Handicare uitgekomen en daar heb ik geen moment spijt van. Ze doen wat ze zeggen!"

- Cees Kroon

sterren-10.png

"Deze traplift had ik veel eerder willen hebben!"

"We hebben een aantal jaar gewacht tot we een traplift kochten. Nu denk ik; deze had wel eerder willen hebben! Het geeft een veilig gevoel."

- M.J. Nijendal

sterren-95.png

Lees beoordelingen

Daarom Handicare

Beste Prijs gegarandeerd