Traplift huren: de flexibele oplossingVraag een offerte aan
Traplift huren: de flexibele oplossing

Traplift huren; korte of lange periode

Het kan een financiële of persoonlijke afweging zijn om een traplift te huren in plaats van deze te kopen. Wat voor reden u ook heeft, wij bieden een oplossing op maat!  

Wat voor type traplift kunt u huren bij Handicare?

Wij kunnen u een traplift huren die geschikt is voor uw ruimte. Waaronder rechte trapliften en trapliften met één of meerdere bochten. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bepalen welk model traplift voor u geschikt is.

Voordelen van het huren van een traplift

Het huren van een traplift kan een goede beslissing zijn voor diegenen die onafhankelijk willen zijn in hun huis, maar zich niet kunnen binden aan een aankoop. Er zijn tal van redenen waarom het huren van een traplift een meer geschikte optie voor u kan zijn: van het bieden van ondersteuning tijdens het herstellen van een blessure of operatie tot het bieden van onafhankelijkheid in een huis voordat u verhuist naar een plek die meer geschikt is voor uw behoeften.

Wat is inclusief de huurprijs van uw traplift?

  • Montage
  • Onderhoud
  • Na het verstrijken van de huurtermijn is de demontage geregeld met één telefoontje. Uw trap is gelijk weer volledig vrij om te belopen.

Wat kost het huren van een traplift?

Een traplift voor een trap met bocht(en) huurt u al vanaf 140,- euro per maand (inclusief BTW). Hierbij huurt u de stoel en motorunit van de traplift en koopt u de rail vanaf 1.810,- euro (inclusief BTW). De rail is op maat gemaakt waardoor deze los gekocht dient te worden.

De minimale huurperiode voor alle trapliftmodellen bedraagt 12 maanden. U bent dan verzekerd van zorgeloos gebruik tijdens de gehele huurperiode. Welke traplift u ook kiest.

Traplift; huren of kopen?

Wanneer u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, kan een traplift huren een uitstekende oplossing zijn. Laat u echter wel goed informeren over de financiën. Afhankelijk van de periode dat u de traplift wilt huren, kan het namelijk goedkoper zijn om toch de traplift te kopen. Indien gewenst stellen wij een offerte voor u op zodat u in alle rust de verschillende opties kunt overwegen. Uiteraard krijgt u, wanneer u besluit om uw traplift te huren, dezelfde uitstekende service als wanneer u een traplift koopt.

Vraag een offerte aan

Toch liever een traplift kopen?

Als u slechts voor een korte periode een traplift nodig heeft, kan het huren van een traplift een uitstekende oplossing zijn. Maar wanneer een traplift een permanente oplossing voor u is, kunt u de traplift in de meeste gevallen beter kopen. Naast nieuwe trapliften hebben wij ook tweedehands trapliften. Onze trapliftadviseur vertelt u graag, kosteloos en vrijblijvend, meer over de verschillende mogelijkheden. De adviseur stelt een offerte voor u op zodat u in alle rust de verschillende opties kunt overwegen.

De beste service

Doordat onze monteurs verspreid wonen over heel Nederland kunnen wij 24 uurs servicedienst aanbieden. Hierdoor is er altijd wel een Handicare monteur dichtbij u in de buurt, mocht er onverwacht iets aan de hand zijn. Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat u iedere dag met de lift de trap op en af kunt. Al onze producten worden in eigen fabriek gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Toch kan het een keer voorkomen dat er onwachts een storing optreedt. Maar ook als uw traplift midden in de nacht ineens niet meer functioneert, zorgen onze kundige monteurs ervoor dat de traplift weer gemaakt wordt. Dit vinden wij heel normaal bij Handicare. Lees meer over onze service.

Heeft u vragen over traplift verhuur?

Als u vragen heeft over de verhuur van Handicare trapliften, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Neem contact op