Onze partners

Om u dichtbij huis op een laagdrempelige manier van advies te kunnen voorzien werkt Handicare samen met partners door heel het land. Deze partners zijn lokale professionals op het gebied van zorg en welzijn. Zo kunt u op ieder moment, wanneer het u uitkomt, langsgaan voor meer informatie over de aanschaf van een traplift. U krijgt advies op maat, dat betekent dat er naar de beste oplossing wordt gezocht voor uw situatie. Uiteraard worden uw wensen en behoeften meegenomen om u van een eerlijk advies te kunnen voorzien.

Wanneer u in onderstaande tabel op de provincie klikt waar u een traplift zoekt, krijgt u een overzicht te zien van onze partners binnen deze provincie.

DrentheGelderlandNoord-BrabantUtrecht
FlevolandGroningenNoord-HollandZeeland
FrieslandLimburgOverijsselZuid-Holland

 

De best passende oplossing

Op de bovenstaande kaart kunt u zien welke partners er bij u in de buurt zitten. Als u op een plaatsaanduiding klikt kunt u meer informatie vinden over de desbetreffende partner. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies. Onze trapliftenexperts zitten van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 voor u klaar. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard, waar u onze trapliften kunt uitproberen.

 

Blog

Kniepijn bij het traplopen

Naarmate we ouder worden, gaat het op en neer lopen op de trap steeds moeil...

Lees verder

Onze Partners

nederland.jpg

Lokale partners bij u in de buurt

Zoek een partner bij u in de buurt.

Bekijk onze partners

 

Brochure

brochures-nl.png

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen