kaart met partners.pngOnze partners

Om u dichtbij huis op een laagdrempelige manier van advies te kunnen voorzien werkt Handicare samen met partners door heel het land. Deze partners zijn lokale professionals op het gebied van zorg en welzijn. Zo kunt u op ieder moment, wanneer het u uitkomt, langsgaan voor meer informatie over de aanschaf van een traplift. U krijgt advies op maat, dat betekent dat er naar de beste oplossing wordt gezocht voor uw situatie. Uiteraard worden uw wensen en behoeften meegenomen om u van een eerlijk advies te kunnen voorzien.

Wanneer u in onderstaande tabel op de provincie klikt waar u een traplift zoekt, krijgt u een overzicht te zien van onze partners binnen deze provincie.

DrentheGelderlandNoord-BrabantUtrecht
FlevolandGroningenNoord-HollandZeeland
FrieslandLimburgOverijsselZuid-Holland

 

De best passende oplossing

Op de bovenstaande kaart kunt u zien welke partners er bij u in de buurt zitten. Als u op een plaatsaanduiding klikt kunt u meer informatie vinden over de desbetreffende partner. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies. Onze trapliftenexperts zitten van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 voor u klaar. Ook bent u van harte welkom op ons hoofdkantoor in Heerhugowaard, waar u onze traplift kunt uitproberen.

 

Traplift uitproberen?

Wilt u een traplift uitproberen? Heeft u vragen over trapliften? Wij organiseren trapliftspreekuren door heel Nederland. Bekijk hier wanneer we bij u in de buurt zijn.

 

 

Onze online partners

thuisleefgids_online-1532524388.png
Thuisleefgids is een platform voor zowel consumenten als professionalsom te helpen bij het vinden van de beste hulpmiddelen.   

duxxie logo.png

Duxxie is een geweldig platform voor zorgprofesionals. Zij kunnen via dit platform heel eenvoudig allerlei hulpmiddelen bestellen voor hun cliënten.

aesyliften.jpg
Aesy Liften biedt voor elk gebouw een passende oplossing zodat deze toegankelijk is voor iedereen.
medisch-depot.jpg
Medisch Depot heeft een ruim en divers aanbod van mobiliteitsproducten zodat u lang en zelfstandig mobiel kunt blijven.
metzrog.jpg
MetZorg levert hulp op maat en sluit met haar oplossingen zo goed mogelijk aan bij iedere persoonlijke situatie.
rollator.shop.jpg
Rollator.shop is specialist in allerlei soorten mobiliteitsmiddelen. U kunt hier niet alleen terecht voor uitgebreide informatie over rollators, maar ook voor andere hulpmiddelen.

wonenonline.png

Wonenonline is een online platform waarop u alles kunt vinden voor in uw woning. Trends, nieuwe collecties en gratis brochures kunt u hier vinden.

logo-thuismobiel.png