Zo vindt u de beste traplift

Waar moet ik rekening mee houden als ik een traplift zoek?

Wanneer u op zoek gaat naar een traplift, heeft u uiteraard veel vragen. Een traplift is een maatproduct. Dit betekent dat geen enkele hetzelfde is. Laat u dus altijd adviseren door een specialist die bij u op bezoek komt. Dankzij zijn ervaring ziet een adviseur in de meeste gevallen namelijk meer dan waar u vooraf rekening mee had gehouden.

Onze keuzehulp: In vijf eenvoudige stappen naar de beste traplift voor uw situatie

Om de keuze voor u gemakkelijker te maken en u van compleet advies te kunnen voorzien, hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Hiermee kunt u in vijf stappen aangeven wat uw situatie is. Hierna kunnen wij u vrijblijvend van deskundig advies voorzien.

Traplift keuzehulp

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

De beste traplift vinden

Met het grootste assortiment aan trapliften heeft Handicare voor elke gebruiker een passende oplossing, ongeacht situatie en budget. Onderstaande vragen kunnen u helpen in uw zoektocht naar de beste traplift.   

best verkochte traplift met bocht

  • Heeft u een rechte trap of een trap met bochten er in?

Niet elke traplift is geschikt voor elk soort trap. Daarom is het belangrijk om te weten of uw trap in een rechte lijn loopt of dat er hoeken of bochten in zitten. Handicare biedt zowel voor de rechte trap als de trap met bochten of hoeken er in, vier typen trapliften aan.

Wilt u weten welke lift het meest geschikt is in uw specifieke situatie? Neem dan even contact op om een afspraak te maken met onze traplift adviseur.
 

  Maak een vrijblijvende afspraak
 

  • Welke eigenschappen zijn in uw situatie belangrijk?

Een traplift schaft u niet voor niets aan. Daarom is het van belang bij de aanschaf van een traplift rekening te houden met uw lichamelijke situatie, nu en in de toekomst. Hoe is bijvoorbeeld uw stabiliteit en kunt u uw knie goed buigen? Handicare heeft veel verschillende oplossingen die daar op afgestemd zijn (zoals de stastoel).  

Maar ook op uw interieur- en comfortwensen stemmen wij graag uw traplift af. Denkt u hier rustig over na en zet uw wensen en eisen op een rijtje, zodat u ze aan de adviseur kunt voorleggen.

  • Zijn er mensen in uw omgeving die al een traplift hebben? Of ervaring hebben met een traplift?

Vraag naar de ervaring van mensen in uw omgeving. Indien iemand al voor langere tijd gebruik maakt van een traplift en hier dus meer ervaring mee heeft, is het eenvoudig om aan te geven waar men op moet letten bij de aanschaf van een traplift. De ervaring van anderen kan weer leiden tot nieuwe inzichten. Uiteraard beschikt ook de adviseur, door ervaring en opleiding, over deze kennis. 

  • Is het een traplift van een gerenommeerd bedrijf?
Er zijn verschillende bedrijven die trapliften aanbieden. Houd hierbij in de gaten dat het bedrijf ervaring heeft en dat zij bekend is met het product. Handicare heeft al 130 jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van (trap-)liften. De eerste Europese traplift is door ons in Nederland ontwikkeld en op de markt gebracht. Aan ervaring dus geen gebrek!
  • Wat  wilt u aan een traplift uitgeven?

De prijzen en kosten van een traplift variëren afhankelijk van uw wensen en uw trapsituatie. Het is handig om van te voren na te denken over uw wensen en eisen. Uiteraard wilt u graag weten aan welke prijzen u moet denken. Handicare levert trapliften die beginnen bij € 2.750,- voor een tweedehands rechte traplift tot ca. € 9.000,- voor één verdieping. Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor meerdere verdiepingen.

Persoonlijk contact?

Wilt u persoonlijk bespreken hoe u de juiste lift kunt kiezen, of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, u kunt ook ons contactformulier invullen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur. 

Neem contact op