Gratis Offerte

Daarom Handicare

Beste Prijs gegarandeerd

Onze trapliften

Voor de rechte trap en de trap met bochten.

onze_trapliften.jpg

Bekijk onze trapliften

Traplift prijzen: wat kost een traplift?

U bent op zoek naar de prijs van een traplift? Handicare vertelt u graag hoe de prijzen van onze trapliften zijn opgebouwd.

De kosten van een traplift variëren naar het type trap en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u een nieuwe of tweedehands traplift? Wilt u een traplift kopen of huren? En welke opties heeft u nodig? Uiteraard wilt u graag weten met welke prijs van een traplift u rekening moet houden. Handicare geeft u graag een inzicht in wat u kunt verwachten.

Traplift vanaf prijzen voor één verdieping

Type trapNieuwTweedehands
Rechte trap€ 2.750,-€ 2.000,-
Eén bocht€ 6.000,-€ 4.000,-
Meerdere bochten€ 7.000,-€ 5.000,-

Alle prijzen zijn inclusief btw en installatie.

U kunt deze prijzen als richtlijn gebruiken, waarbij we zoveel mogelijk rekening hebben gehouden met de meest voorkomende uitvoeringen. Wilt u graag weten wat uw traplift precies zal kosten? Vraag een gratis offerte aan. Bel nu 072 75 111 55.

traplift prijzen Prijs traplift huren

Als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, kan het financieel aantrekkelijker zijn om een traplift te huren in plaats van er één te kopen. De huur prijzen van een traplift zijn:

U huurt een traplift met bochten al vanaf € 140,- per maand.
De eenmalige prijs voor de traplift rails bedraagt vanaf € 1.810,-.

Lees meer over het huren van een traplift

Een traplift is maatwerk

Elke trap, hal en overloop is anders en iedereen heeft persoonlijke wensen. Zo zijn er rechte trappen, trappen met bochten, wenteltrappen of trappen over meerdere verdiepingen. Soms is de trap erg smal, of de ruimte te beperkt om op- en af te stappen. U heeft wellicht al een uitgesproken idee van de gewenste traplift oplossing, maar weet nog niet of deze haalbaar is, wat de prijs is of dat een traplift voor u de juiste investering is. Mogelijk is er nog een andere oplossing. De Handicare traplift adviseur is dan uw gesprekspartner. 

Omdat de meeste trapliften maatwerk zijn kan de aanschafprijs van een traplift erg variëren. Handicare voorziet u in het gehele aankoopproces van zoveel mogelijk relevante traplift informatie. Transparantie is voor ons belangrijk en wij geven u daarom ook graag in een vroeg stadium een traplift prijs indicatie. Een definitieve prijs van een traplift vraagt om een bezoek van de adviseur.

Prijzen van de traplift laag houden

Uiteraard doen wij er bij Handicare Trapliften alles aan om onze kwalitatief hoogwaardige trapliften betaalbaar te houden. Mocht de aankoop voor u toch te groot zijn dan kunt u kijken of u in aanmerking komt voor subsidie. Er zijn vergoedingen beschikbaar vanuit de WMO of PGB. U kunt onderzoeken of u voor deze regelingen in aanmerking komt.

Kostprijs van een traplift

Ons productieproces is zo efficiënt mogelijk ingericht en wij zijn continu op zoek naar manieren om het productieproces nog verder te optimaliseren. De kosten van productie worden op die manier zo laag mogelijk gehouden. Bovendien zijn onze transportkosten dankzij de efficiënte inrichting van ons transportproces laag. Zo garanderen wij een lage kostprijs van onze traplift. Wij leggen u graag uit uit welke componenten de prijs van een stoellift bestaat.

Wilt u de mogelijkheden van een traplift bespreken?

Als u wilt weten wat de prijs van een traplift voor oplossing is, komt onze adviseur graag bij u thuis om kennis met u te maken en uw situatie te beoordelen. Tijdens het bezoek zal hij of zij, in overleg met u, een offerte voor u opstellen, zodat u de exacte traplift prijs weet. Maak direct een vrijblijvende afspraak of bel 072 75 111 55.

 

Daarom Handicare

Beste Prijs gegarandeerd

Onze trapliften

Voor de rechte trap en de trap met bochten.

onze_trapliften.jpg

Bekijk onze trapliften

Blog


Verschillen tussen trapliften: Welke is het meest geschikt voor u?

Stoeltrapliften, platformtrapliften en mobiele trapliften: wat zijn het en ...

Lees verder

Onze locaties

trapliftlocaties-nederland.jpg

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp