Traplift prijzen: wat kost een traplift?

traplift prijzen U bent op zoek naar de prijs van een traplift? Handicare vertelt u graag hoe de prijzen van onze trapliften zijn opgebouwd.

Een traplift is maatwerk

Elke trap, hal en overloop is anders en iedereen heeft persoonlijke wensen. Zo zijn er rechte trappen, trappen met bochten, wenteltrappen of trappen over meerdere verdiepingen. Soms is de trap erg smal, of de ruimte te beperkt om op- en af te stappen. U heeft wellicht al een uitgesproken idee van de gewenste traplift oplossing, maar weet nog niet of deze haalbaar is, wat de prijs is of dat een traplift voor u de juiste investering is. Mogelijk is er nog een andere oplossing. De Handicare traplift adviseur is dan uw gesprekspartner. 

Omdat de meeste trapliften maatwerk zijn kan de aanschafprijs van een traplift erg variëren. Handicare voorziet u in het gehele aankoopproces van zoveel mogelijk relevante traplift informatie. Transparantie is voor ons belangrijk en wij geven u daarom ook graag in een vroeg stadium een traplift prijs indicatie. Een definitieve prijs van een traplift vraagt om een bezoek van de adviseur.

Wat is de gemiddelde prijs van een traplift?

U kunt deze traplift prijzen als richtlijn gebruiken, waarbij we zoveel mogelijk rekening hebben gehouden met de meest voorkomende uitvoeringen. Zo valt het bedrag altijd mee en is uw persoonlijke traplift oplossing ook een prijs binnen uw budget.

Traplift vanaf prijzen voor één verdieping:

Tweedehands traplift - prijzen

Als u een nieuwe traplift te kostbaar vindt, is een tweedehands traplift een optie.

  • De tweedehands prijs van een traplift rechte trap  vanaf € 2.000,- incl. BTW.
  • De tweedehands prijs van een traplift met bocht vanaf € 4.000,- incl. BTW.
  • De tweedehands prijs van een traplift met 2 bochten vanaf € 5.000,- incl. BTW.

Lees meer over de tweedehands trapliften van Handicare.

Prijs traplift huren

Als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, kan het financieel aantrekkelijker zijn om een traplift te huren in plaats van er één te kopen. De huur prijzen van een traplift zijn:

U huurt een traplift met bochten al vanaf € 140,- per maand.
De eenmalige prijs voor de traplift rails bedraagt vanaf € 1.810,-.

Lees meer over het huren van een traplift

Prijzen van de traplift laag houden

Uiteraard doen wij er bij Handicare Trapliften alles aan om onze kwalitatief hoogwaardige trapliften betaalbaar te houden. Mocht de aankoop voor u toch te groot zijn dan kunt u kijken of u in aanmerking komt voor subsidie. Er zijn vergoedingen beschikbaar vanuit de WMO of PGB. U kunt onderzoeken of u voor deze regelingen in aanmerking komt.

Kostprijs van een traplift

Ons productieproces is zo efficiënt mogelijk ingericht en wij zijn continu op zoek naar manieren om het productieproces nog verder te optimaliseren. De kosten van productie worden op die manier zo laag mogelijk gehouden. Bovendien zijn onze transportkosten dankzij de efficiënte inrichting van ons transportproces laag. Zo garanderen wij een lage kostprijs van onze traplift. Wij leggen u graag uit uit welke componenten de prijs van een stoellift bestaat.

Wilt u de mogelijkheden van een traplift bespreken?

Als u wilt weten wat de prijs van een traplift voor oplossing is, komt onze adviseur graag bij u thuis om kennis met u te maken en uw situatie te beoordelen. Tijdens het bezoek zal hij of zij, in overleg met u, een offerte voor u opstellen, zodat u de exacte traplift prijs weet. Maak direct een vrijblijvende afspraak of bel 0800 0234 912 .

Blog

image of Leef het leven als grootouder19 april 2017

Leef het leven als grootouder

Wat betekent grootouder zijn in 2017?

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp